Un nou magazin MAC in Iulius Mall Timisoara

Posted on: September 11th, 2013 by Mona No Comments

Am o super veste pentru voi! De acum puteti sa va cumparati produsele preferate MAC din noul magazin din Iulius Mall Timisoara. Acesta este cel de-al treilea magazin al Make-up Art Cosmetics din Romania.

Motto-ul brandului – “All races, all sexes, all ages” reprezinta atitudinea brand-ului fata de individualitate, arta si puterea exprimarii personale. Ca brand de consum ce crede in expresia “a oferi”, M·A·C si-a deschis sufletul in fata lumii.

Datorita pasiunii, maiestriei si impetuozitatii sale privind cautarea inovatiilor, M.A.C. a fost in culisele a peste 200 de reprezentatii la Fashion Week in Londra, Milano si Paris. M.A.C. sprijina saptamanile modei din toata lumea – Atena, Copenhaga, Delhi, Singapore, Noua Zeelanda si Moscova.

MAC este un brand de machiaj ce a fost creat de make-up artisti pentru make-up artisti. De aceea MAC respecta in mod special si onoreaza comunitatea make up artistilor prin proiecte special create pentru ei.

Si acum M.A.C. continua sa se dezvolte, indreptandu-se spre noi piete cu magazine Pop Up, cu editii limitate, dintre care cel mai recent a fost lansat in Iulius Mall!

Mai multe detalii despre MAC

Make-up Art Cosmetics (M.A.C.) a fost fondat in 1984 in Toronto de catre Frank Toskan, make-up artist si fotograf, si Frank Angelo, proprietarul unui salon de frumusete, pentru a sustine nevoile make-up artistilor profesionisti.

De peste 20 de ani, M.A.C. si-a afirmat abilitatea de a realiza fuziunea dintre moda, distractie si fantezie. Temelia succesului brand-ului M.A.C. – inovatie, originalitate si inventivitate – l-a detasat de celelalte brand-uri de cosmetice.

Astazi, M.A.C., detinut de Estée Lauder Companies, reprezinta fundamentul culturii populare, a modei si a frumusetii. Abilitatea iesita din comun a companiei de a crea produse inovatoare si de a descinde pe noi piete a dus la dezvoltarea sa extraordinara, cu mai mult de 1400 de locatii in peste 70 de tari din lume.

Produsele M.A.C. reprezinta o fuziune remarcabila intre formule profesionale, arta, culori si maiestrie. De la rujuri si mascara la fond de ten si pensule, produse remarcabile, initiative sociale si un spirit unic, individualist, M.A.C. continua sa atraga clienti din toate rasele, indiferent de sex si varsta din lumea intreaga.

Asa ca abia astept sa imi spuneti ce v-ati cumparat sau ce aveti pe wishlist. Eu visez de mult la pensula duo fibre!

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Lasa un comentariu