Fashion

3 reduceri de sezon de notat in calendar

Daca aveti chef de putin shopping si o reimprospatare a garderobei sau a portfardului de beauty astazi va povestesc despre 3 reduceri pe care poate doriti sa vi le notati in calendar.

Inca de la infiintarea companiei, in 1841, C&A a creat si oferit moda accesibila pentru toata lumea, bazandu-se pe unul dintre principiile fondatoare: “Toata lumea merita sa arate si sa se simta bine, in fiecare zi.” De la acest principiu a pornit si actiunea “Ziua Modei la C&A” in urma cu mai bine de 5 ani – o zi in care se celebreaza moda accesibila cu un discount de 25% , din pretul afisat, la absolut toate produsele.

Asadar, Sambata 11 Noiembrie, C&A sarbatoreste editia de Toamna/Iarna a celebrei deja actiuni “Ziua Modei la C&A” si va astepta pe toti cu articole esentiale, piese cheie sau accesorii fantezie in cele 38 de magazine din Romania. Programul de functionare al magazinelor va fi prelungit pana la deservirea ultimului client.

Pastrand domeniul de fashion, urmatoarea veste buna vine de la La Femme, unde ne asteapta 3 weekend-uri de Black Friday. Toate produsele din magazin beneficiaza de o reducere de 25% in weekendurile 17-19 noiembrie, 25 – 26 noiembrie si 1-3 decembrie.

Preturile mici fac cumparaturile mai placute, asa ca iti poti completa garderoba de sezon sau poti cumpara cadouri pentru cei dragi din magazinele La Femme.

pupa xmas 2017 romania

Si pentru ca ne plac si cumparaturile de make-up, am mai aflat o veste frumoasa cand am fost la Make-up Fest. In ultimele 2 weekend-uri din noiembrie ne asteapta reduceri de -30% la toate produsele din magazinele Pupa utilizand cardul de fidelitate.

Iar eu am pus ochii pe colectia de Craciun care include niste pigmenti stralucitori minunati!

Voi ce magazine aveti pe lista in aceasta perioada? Ati mai gasit alte reduceri bune?

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *