Parfumuri

Aromele pentru vara 2017 Issey Miyake

Cand vorbim de parfumurile de vara ne gandim inevitabil la variantele speciale in editie limitata, cu aromele ajustate pentru anotimpul cald. Nici casa de parfumuri Issey Miyake nu face nota discordanta si ne surprinde in aceasta vara cu doua noi editii.

Inca din 1995, parfumurile inovatoare ale lui Issey Miyake sunt reinventate in fiecare vara de catre un artist-invitat. In 2017, tipograful francez recunoscut la nivel mondial, Philippe Apeloig, scrie un nou capitol in saga creativa.

Nascut in 1962, Philippe Apeloig este absolventul Scolii Nationale Superioare de Arta Decorativa (ENSAD). A fost directorul artistic la Luvru intre 2003 si 2007 si a castigat numeroase premii pentru compozitiile sale.

A proiectat afisul expozitiei blockbuster “Yves Saint Laurent” la Petit Palais (2010) si a creat numeroase identitati vizuale si logo-uri pentru edituri, teatre, organizatii non-profit, agentii guvernamentale si companii.

In 2013, Muzeul Artelor Decorative din Paris a prezentat prima sa retrospectiva majora. In prezent lucreaza cu Jean Nouvel la sistemul wayfinding si logo-ul pentru Luvru din Abu Dhabi.

Literele, simbolurile si culorile vibrante au fost elementele cheie ale viziunii lui Issey Miyake. Editiile de vara 2017 ofera o traducere grafica si incitanta a acestei estetici moderne.

Pentru a exprima prospetimea invioratoare a editiilor de vara, sticlele capata forme simplificate, iar ambalajele sunt puse in evidenta prin litere galbene insorite, pafrumurile devenind invitatia la o calatorie in albastrul nesfarsit.

Aroma-semnatura a verii

Pentru acest interludiu varatic sarutat de soare, maestrul parfumier Alberto Morillas (Firmenich) aduce o semnatura vibranta aromelor emblematice Issey Miyake.

LEau dIssey Eau de Toilette pour lété

Aroma floral-fructata se deschide cu picaturi de grapefruit astringent si lychee. Prospetimea lor se imbina cu inima stralucitoare de fructul pasiunii si guava. Notele subtile floral-acvatice, aduc o atingere delicata si senzuala acestui cocktail exotic.

Infuzia de vanilie matasoasa, rotunjita cu notele lemnoase, impregneaza aroma cu caldura sarutata de soare atunci cand intra in piele.  Acest parfum este ca o zi de vara calma.

LEay dIssey pour Homme Eau de Toilette pour lété

La fel ca si echivalentul feminin, creatorul Alberto Morillas diminueaza L’Eau d’Issey pentru barbati intr-o stare solara de vara cu un strop de fructe exotice. Proaspetele kiwi insufletesc notele de top, usor amare datorita grapefruitului subliniat de coriandru aromatic.

Inima dezvaluie ananasul parfumat stropit cu nuscoara dulce. Parfumierul aduce profunzime si structura acestei arome cu un acord vibrant si lemnos de vetiver si chiparos.

Astfel gama se imbogateste cu arome delicate, perfecte pentru zilele toride de vara, cu accente fructate si lemnoase. Parfumurile pentru el si ea se imbina armonios si te duc cu gandul la vacante prelungite si seri relaxante petrecute in aer liber.

Cum vi se par noile arome? Si care este parfumul vostru preferat de la Issey Miyake?

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Previous Article
Testul celor 7 zile
Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *