Concurs

Concurs: Castiga 2 sedinte IPL si o invitatie

Comments (10)
 1. Tone Monica says:

  Fb – Tone Monica
  share – https://www.facebook.com/tone.monica/posts/4295280320547
  Nu am mai folosit tenologia, am auzit de ea, dar nu eram sigura ca da rezultate..mai ales la padurea mea deasa de stejar..par des si negru- mostenire de familie..pe piele destul de alba…daca da rezultate cat de cat ma foarte intereseaza..ca m-am saturat de tortura lunara cu ceara fierbinte (singura care face fata)…m-as bucura daca as castiga sa pot testa daca functioneaza in cazul meu. Ar fi un miracol!!!

 2. MARINESCU FELICIA ADRIANA says:

  De cand a aparut aceasta tehnologie,imi doresc sa o incerc,insa nu am avut ocazia…insa am auzit de la prietenele mele ca da rezultate.Sper sa o incerc si eu intr-o zi:*

 3. Ana-Maria Cuciug says:

  fb Ana-Maria Cuciug
  share – https://www.facebook.com/anamaria.cuciug/posts/583164258390708

  Multumim de concurs – asta in primul rand.

  Apoi, referitor la intrebarea concursului, nu am folosit aceasta tehnologie insa am spicuit cateva ceva despre ea…dar parca tot Toma necredinciosul sunt…de ce sunt sceptica? pai pentru ca nu poate creierasul meu sa inteleaga cum este posibil sa elimini definitiv foliculii pilosi? Plus ca eu mai stiu ca epilarea definitiva se face doar pe zonele non-androgenice..hmmm
  Iar acum aceasta noua tehnologie care-ti permite sa epilezi si zonele expuse la soare sau alt tip de raze UV..oare ca de multa hidratare sa ofere acea lotiune astfel incat pielea deja “agresata:” sa nu sufere mai mult??
  Sunt tentata sa incerc aceasta tehnologie insa nu sunt extrem de convinsa de rezultate…poate ma insel eu dar pana nu vad…nu prea pot sa cred!

  Nu stiu daca comentariul meu poate fi considerat interesant si potential castigator insa nu vreau sa ridic in slavi o tehnologie pe care nu o cunosc si in care inca nu cred.

  Pupicei Mona!

 4. Eu am facut 2 sedinte la Cluj, si sunt foarte multumita, Pur si simplu uit ca am avut par pe picioare, este adevarat ca trebuie sa continui si o voi face, Recomand tuturor. Este adevarat ca va costa un pic, dar in comparatie cu alte saloane se merita! faceti si voi un pic de economie de la altceva. ,

 5. Miruna Ana-Maria says:

  Nu am mai folosit pana acum tehnologia IPL.Auzisem de aceasta tehnologie povestindu-se pe blogurile de beauty si sunt tare curioasa in privinta rezultatului obtinut in urma sedintelor.Mi se pare destul de tentanta aceasta tehnologie,deoarece in urma procedeului putem avea o piele fina ca cea a unui bebelus.Sunt “detinatoarea” unui fie de par nergu,des si gros,si consider ca aceasta procedura m-ar ajuta foarte mult.Vara,pe langa restul anotimpurilor sunt putin mai multumita de aspectul pielii deoarece ma chinui din rasputeri sa am pielea bronzata pentru a nu se mai vedea atat de pronuntat aspectul acestora.
  Like: Miruna Ana-Maria
  share:https://www.facebook.com/miruna.anamaria.92/posts/466528963440676

 6. Camelia Bianca Rednic says:

  FELICITARI Tone Monnica!

 7. Tone Monica says:

  Multumesc muuult de tot! Ce veste minunata!! Sunt super fericita!!

  1. Mona says:

   Cu drag! Felicitari!! 😀

 8. Diana says:

  O tehnologie ce trebuie folosita pentru a scapa de stresul epilatului cu metodele traditionale dureroase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *