Concurs

Concurs Rimmel Ziua 9

Previous ArticleConcurs Rimmel Ziua 8
Comments (9)
 1. Bianca Roxana Anitei says:

  share https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/499806036723452
  Mascara Day2Night este rimelul meu favorit. Este atat de Glam incat l-as tine in mana permanent mai ceva ca pe un accesoriu. Peste zi ma ajuta sa par proaspata si naturala la birou, peria este usoara, imi ajuta la aplicarea facila a produsului si nu imi lipeste genele; mi le contureaza atat de frumos incat parca nici nu imi vine sa cred.
  Totul ca atunci cand vine seara sa ma transform intr-o alta femeie doar cu un gest…cu acelasi produs minune!
  Da, da, nici mie nu imi venea sa cred si totusi asa este. Cu o singura aplicare, fara a insista prea mult, genele devin pline, mult mai lungi si incredibil de provocatoare.
  E ca si cum m-as transforma dintr-o inofensiva pisicuta intr-o felina de prada!
  Si imi place tare mult sa fiu 2in1, cum este si acest rimel!

 2. pe asta chiar il am acum si sunt foarte multumita de el pentru ca este foarte practic,cele 2 perii il fac sa valoreze cat 100 de mascara.Efectul sau este pe masura !

 3. Doina Ana Butman says:

  Machiajul te poate pune, enorm, in valoare, insuflandu-ti, totodata, multa incredere. Imi place sa-mi machiez ochii, in principal, utilizand un creion dermatograf verde, bleu sau gris (ochii mei fiind verzi). Bineinteles, rimelul nu poate lipsi, iar mascara Day2Night este unul, pe care, am astepat, cu nerabdare, sa il testez.
  Design-ul este foarte interesant prin combinatia de două baghete într-un singur tub, unul pentru lungime și un altul pentru volum, iar calitatea rimelului ma satisface pe deplin. .
  “As I expected, it’s pretty good. Personally, I am not a fan on lengthening mascara’s, but it certainly does the job!”

 4. Mates Maria Silvia says:

  Ambalajul este destul de simplu ,elegant.Ceea ce imi place mult este ca are doua capete, unul pentru alungire si unul pentru volum.Primul se poate folosi pentru un look de zi,pentru ca nu incarca genele si celalalt pentru un look de seara.Folosite impreuna,periutele dau volum genelor , le alungesc dar in acelasi timp confera un look natural ,iar pe langa asta nu irita ochii, eu avand ochii sensibili, mai ales cand purtam lentile de contact.Un alt plus pentru rimel este durabilitarea, tine pana peste 10 ore .Il recomand cu toata caldura .

  Share :https://www.facebook.com/maria.silvia.31/posts/256056547864934

  FB : Maria Silvia

 5. Mihaila Gabriel says:

  postare de Mihaila Gabriel…un rimel care-ti pune in valoare ochii…

 6. Mihai Ionica says:

  Pot spune de la inceput,ca imi place acest rimel pentru ca face ceea ce promite.Periuta subtire,desparte genele,periuta mai groasa incarca genele inca de la prima aplicare,deci confera si lungime si volum genelor.Tine de dimineata pana seara si nu curge ,iar pretul este accesibil.
  fb: Mihai Ionica
  share:
  https://www.facebook.com/ionica.mihai.714/posts/424618054298114

 7. Doina Ana Butman says:

  FB: bdoinana

 8. Lucica Lazar says:

  FB:Lucica Lazar
  share:https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/553078688059012
  imi place aceasta mascara ca face minuni 🙂 nu curge si este rezistenta si nu incarca genele…pot spune ca este minunata :-*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *