FMWG Travel

Cum sa vezi lumea pe bani putini

Visezi sa calatoresti, dar de cele mai multe ori cheltuielile sunt un impediment? Intr-adevar transportul si cazarea se pot dovedi a fi destul de costisitoare, mai ales daca vorbim si despre destinatii mai indepartare. Dar daca iti planifici bine vacantele, din timp si cu un research bine facut, vei vedea ca poti calatori si pe bani putini. Si de cele mai multe ori amintirile pe care le vei pretui cel mai mult sunt altele decat cele de natura materiala – o priveliste superba, un drum nedescoperit, un traseu inedit, un apus intr-un loc special sau o emotie traita alaturi de persoana draga care te insoteste.

Descopera in continuare 9 sfaturi de travel pe bani putini.

Tips & tricks:

Economiseste in fiecare luna cate putin. Nu trebuie sa fie o suma mare, iti poti crea fondul tau de vacanta pe care sa il folosesti la un anumit interval de timp.

Alege perioade in afara sezonului de varf, atunci preturile vor fi mult mai scazute, iar atractiile vor fi tot acolo.

Opteaza pentru un hotel mai departe de centru, dar cu conexiuni foarte bune de transport.

Aboneaza-te la oferte si newslettere. Agentiile de turism, liniile aeriene si hotelurile comunica ofertele pe mail si daca nu le afli rapid le poti pierde. Fii cu ochii pe ofertele last minute, early booking sau reducerile aniversare.

Nu rata un pret foarte scazut daca nu ai acum toti banii stransi. Poti verifica daca se poate plati in rate sau direct la hotel pe perioada concediului sau poti avea in vedere un imprumut online pe termen scurt in conditii avantajoase.

Cumpara un card care sa iti ofere intrari gratuite la muzee. transport public si discounturi pentru mancare si suveniruri, toate marile orase au unul. Se va dovedi a fi foarte util!

Achizitioneaza bilete online pentru principalele atractii. De multe ori sunt mai ieftine si vei salva si timp sarind peste cozile de la intrare.

Vorbeste cu localnicii si cauta secrete ale zonei. Poti descoperi locuri fascinante care nu sunt mentionate in ghidurile de calatorie.

Si nu in ultimul rand, ocoleste restaurantele foarte cunoscute sau centrale. Plimba-te pe stradute laterale, vei gasi mici bistro-uri si magazine cu preturi mult mai bune si posibil si specialitati culinare.

Voi cum va pregatiti pentru vacante?

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *