Loading Events

« All Events

Festivalul BeautyProff 2018

March 22, 2018 @ 10:00 am - March 25, 2018 @ 8:00 pm

Event Navigation

In luna Martie frumusetea este sarbatorita la Brasov. Festivalul Beauty Proff ne promite 4 zile de beauty in inima Romaniei.

Ce este Beauty Proff si ce vom gasi acolo?

  • Expozitie nationala de servicii, produse si echipamente pentru ingrijire corporala, coafura, make-up, manichiura, pedichiura;
  • Campionat (coafura, manichiura, machiaj);
  • Masterclass-uri de perfectionare pentru profesionistii din industria frumusetii.

Intre 22 si 25 martie 2018 – si pe viitor cu 2-3 saptamani inainte de sarbatorile pascale – se va organiza in Brasov un eveniment cu laitmotivul  Sarbatoarea frumusetii in Romania ce va cuprinde proiecte educative, proiecte de evaluare a nivelului de calificare si recunoastere (premiere) cat si proiecte de expunere / promovarea furnizorilor de echipamente, produse si servicii (expozitii).

Un proiect ambitios, care va contribui major la crearea unei industrii a frumusetii mai puternice, mai unite, mai coagulata

Organizatorii isi propun sa construiasca cea mai mare platforma profesionala din tara si sa adune cea mai mare audienta in jurul acestui concept, prin proiecte creative, antrenante si interesante pe care le vor oferi.

Festivalul BEAUTY PROFF din 2018 va cuprinde:
– EXPOZITIE nationala pentru furnizorii din industria frumusetii din Romania (importatori, distribuitori, produse, echipamente si servicii pentru cosmetica, ingrijire corporala, coafura, tunsoare, manichiura, pedichiura, extensii de unghii, machiaj etc);

– CAMPIONAT National Deschis si Independent pentru 3 domenii de beauty – HAIR (3-5 nominalizari / categorii), NAILS (3-5 nominalizari / categorii), MAKE-UP (3-5 nominalizari / categorii). CAMPIONATUL va fi organizat la standarde internationale de competitie si jurizare, care sa fie o autentica platforma pentru evaluarea maiestriei si competentelor profesionistilor din domeniu, cat si pentru promovarea lor. Parteneri in acest proiect – Festivalul Nevskiye Berega (Sankt Petersburg), WBF (World Bodypainting Festival).
* toti participantii la CAMPIONAT trebuie sa detina cetatenie romana
** pe site-ul Festivalului se vor putea vedea: regulamentul de participare, componenta juriului si criteriile de jurizare pentru fiecare categorie si nominalizare, de asemenea – notele evaluarii – in mod transparent de tot publicul interesat.

-CURSURI & WORKSHOP-uri
Festivalul va organiza anual cursuri si workshop-uri de coafura, tunsoare, make-up si naildesign cu traineri din strainatate, dar si din tara.

Eu zic ca suna foarte bine acest proiect si abia astept sa vad cum se va desfasura!

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Details

Start:
March 22, 2018 @ 10:00 am
End:
March 25, 2018 @ 8:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1483909431647744/

Organizer

Beauty Publishing

Venue

Lux Divina Centru de Evenimente
13 decembrie 96
Brasov,
+ Google Map