Events

Fit mom in action 2: Antrenamente dedicate femeilor insarcinate

Viitoarele mamici sunt invitate sa participe la un antrenament de grup in care vor invata care sunt exercitiile recomandate in fiecare trimestru de sarcina.

Diana Stirbu organizeaza cea de-a doua editie a seriei de evenimente Fit Mom in Action, pe 30 septembrie, in intervalul 13.00 – 14.30, la Stay Fit Tei (Str. Teiul Doamnei, nr. 35 A). Viitoarele mamici sunt invitate sa participe la un antrenament de grup in care vor invata care sunt exercitiile recomandate in fiecare trimestru de sarcina si cum le pot adapta la rutina zilnica pentru a-si mentine silueta pe parcursul perioadei speciale pe care o traverseaza.

Antrenamentul va fi sustinut chiar de catre Diana, a carei sarcina va numara 36 de saptamani la eveniment. Cu o experienta vasta in crearea antrenamentelor personalizate si de grup, Diana isi propune sa promoveze importanta miscarii in timpul sarcinii, atunci cand nu exista contraindicatii medicale.

Fit Mom in Action este un program personalizat, insa la antrenamentul de grup oferit gratuit viitoarelor mamici pe 30 septembrie, acestea vor afla un set important de informatii despre rolul miscarii in perioada prenatala, atat pentru mentinerea siluetei, cat si pentru a depasi anumite disconforturi specifice si a avea o stare generala buna.

Prin Fit Mom in Action, Diana Stirbu isi propune sa promoveze beneficiile unei rutine de 30 de minute de exercitiu fizic pe zi, in timpul sarcinii:

  • Ajuta la reducerea durerilor de spate, constipatiei, balonarii si umflarii picioarelor; gravidele active nu au probleme cu retentia apei;
  • Contribuie la prevenirea sau tratarea diabetului gestational;
  • Creste nivelul de energie;
  • Imbunatateste dispozitia si postura, tonusul muscular, forta si rezistenta;
  • Contribuie la un somn mai odihnitor;
  • Ajuta la mentinerea siluetei in timpul sarcinii si imbunatateste capacitatea de a face fata muncii;
  • Dupa nastere, kilogramele in plus sunt reduse mai rapid.

Antrenamentul conceput pentru Fit Mom in Action 2 este unul de tip challenge, in timpul lui fiind executate 150 de genuflexiuni, completate cu exercitii de tonifiere a bratelor si picioarelor. Diana a ales sa includa genuflexiunile in acest program datorita eficientei lor in intarirea musculaturii picioarelor si cresterii mobilitatii pelvisului.

Fit Mom in Action 2 este realizat in parteneriat cu Elevit, gama de suplimente alimentare care contin niveluri combinate de acid folic, fier si iod si contribuie la acumularea substantelor nutritive esentiale pentru perioada sarcinii.

Participarea este gratuita, insa mamicile au nevoie de acordul medicului pentru sport. Inscrierile se fac pe e-mail la fitmom@dianastirbu.ro sau la telefon 0735094374.

Detalii gasiti si pe site-ul dianastirbu.ro.

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *