FMWG Travel

FMWG Travel: Valentine’s Day in Paris

Tocmai am revenit dintr-o mini vacanta foarte frumoasa! Desi am mai vazut Parisul de 2 ori pana acum, m-am bucurat sa il mai vizitam o data, iar acum concediul s-a nimerit chiar de Valentine’s Day. Nu au lipsit plimbarea pe Calea Triumfala, urcarea in turnul Eiffel, shopping-ul la Sephora, vizita la Notre Dame si la Luvru.

Dar am vazut si obiective la care nu ajunsesem datile trecute cum ar fi catedrala Saint Chapelle, cartierul Montmartre cu a sa catedrala Sacre Coeur, Place du Tertre cu pictori si artisti, vestita Moulin Rouge si zona Place Pigalle. Si nu am ratat nici catacombele, un loc cu un puternic impact emotional, sinistru, dar interesant de vazut o data in viata.

Am surprins toate momentele in clipul de mai sus si sper sa va placa jurnalul de calatorie.

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (1)
  1. denisa1999 says:

    Mi-a placut mult! Si noi am fost de 2 ori la Paris, a doua oara am stat 10 zile si am vizitat non stop, dar la catacombe nu am ajuns. E bine ca ati prins si o zi cu soare. Cafea imensa am baut odata in UK la costacoro, un castron imens de cafea cu lapte de simteam ca aveam aripi. Cat despre Sephora champs elysee mi-a ramas gandul cam o luna de cand am revenit in tara, la imensitatea, spatiul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *