Concurs

Giveaway&Review Cleansing&Polishing Tool de la Sigma

Comments (7)
 1. 1. http://www.facebook.com/alina.fox/posts/106816639423946
  2. Sincer nu am curajul sa ma duc la un salon pt tratamente faciale sau alte chestii de genul. La cate fete am auzit ca au plecat de acolo mai rau decat cum au venit, mai bine nu. Imi exfoliez tenul acasa cu o crema din comert. Fac lucrul acesta o data sau de 2 ori pe saptamana, depinde de cum imi simt tenul si de cat de mult am fost machiata.

 2. Anda Zelenca says:

  Le-ai incurcat putin, cel alb e cel mai dur si cel roz e cel mai putin dur. 🙂
  Ador si eu aparatul asta. :X

  Pup.

 3. @Ciubotaru Alina: Inscrierile se fac pe pagina de Facebook From Mona with Gloss in albumul foto Giveaway Cleansing&Polishing Tool from Sigma. Te rog sa postezi comentariul acolo pentru a avea o inscriere valida. Mersi!

 4. @Anda Zelenca: Mersi mult pentru precizare! Am facut modificarea. 🙂 Pupici

 5. Buna!
  Particip si eu!
  Am dat share aici http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=251974118166315&id=100001508383408
  Nu am fost niciodata la un salon de cosmetica si imi exfoliez pielea acasa o data pe saptamana, fie cu produse speciale, fie cu ce imi prepar chiar eu. Imi place mai ales combinatia de ulei de masline si zahar pentru tenul meu, apoi aplic ca lotiune tonica un ceai verde concentrat.

 6. Acum am vazut ca pe pagina de facebook e concursul. asa imi trebuie daca particip atunci cand vin obosita de la serviciu. Scuze! :*

 7. @Adelina Tomescu: Nicio problema! Te astept sa participi la giveaway pe pagina de Facebook From Mona with Gloss in albumul Giveaway Cleansing&Polishing Tool. Succes! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *