Parfumuri

Inspirat de ocean Bvlgari lanseaza Aqva pour Homme Atlantiqve

Concentratia pura a energiei Oceanului Atlantic a fost transpusa acum intr-un parfum proiectat de Maestrul Parfumier Jacques Cavallier. Aqva Pour Homme Atlantiqve reda puterea oceanului intr-o experienta olfactiva.

Bvlgari si Jacques Cavallier insufla spiritul ambrei gri in centrul parfumului, sarbatorind unul dintre cele mai cunoscute ingrediente ale parfumeriei. Revigorant si energizant, parfumul reconecteaza insasi purtatorul acestuia cu sursa vietii umane – apa.

Structura olfactiva

 „Am dorit sa creez un parfum cu personalitatea si forta oceanului. Am vrut sa captez energia sa extraordinara, exprimand prin cuvintele mele senzatia traita de catre cineva aflat pe tarmul oceanului – care urmareste evolutia si magnetismul apei dincolo de perceptia umana.

Este evident pentru mine ca aceasta ambra gri – unul dintre cele mai mitice ingrediente din parfumerie – trebuia sa fie centrul constructiei sale. Ambra gri provine din adancurile intunecate ale oceanului. Am creat un acord „Sea Amber” dens si nuantat pentru a accentua misterul si a cristaliza puterea fascinatiei. Acesta ofera o senzatie de armonie deplina, in timp ce echilibreaza adancimea si intensitatea Atlanticului.

Acordul Sea Amber pretinde o nota contrastanta de prospetime, asemanatoare energiei oceanului, care echilibreaza parfumul. Si cred ca am realizat acest lucru: prospetimea este incredibil de pura si cristalina si aproape dezvaluie plenitudinea si tumultul oceanului. Astfel, doua cuvinte care descriu oceanul s-au contopit si au devenit unul, creand puternica si distinctiva semnatura a parfumului AQVA POUR HOMME ATLANTIQVE.” – Jacques Cavallier, Maestru Parfumier

Pentru a crea semnatura distinctiva a parfumului Aqva Pour Homme Atlantiqve, Maestrul Parfumier a combinat doua acorduri pentru a se contrasta si amplifica una pe cealalta, echilibrandu-i arhitectura cu arome duale.

Transmitand legenda olfactiva a ambrei gri (in timp ce conservarea sa este o raritate), Jacques Cavallier  a creat exclusivul accord „Sea Amber”, piesa centrala a parfumului.

Acordul „Sea Amber” este central, in timp ce parfumul se dezvaluie treptat asemenea complexitatii si prospetimii oceanice. Contopirea fructata, proaspata, acvatica inspirata de Hesperide, reaminteste notele nostalgice ale stropilor marii. Acordul explodeaza cu o energie imensa, tenace cu acente crocante, transmitand aroma parfumului ca o dependenta.

Note

Acordurile de ambra marina sunt invaluite de note cremoase de lemn de santal, vetyver si rasina benzoica si note citrate de bergamota italiana si lamaie siciliana.

Gama

Gama contine apa de toaleta 30 ml, apa de toaleta 50 ml, apa de toaleta 100 ml, emulsie dupa ras 100 ml si gel de dus 200 ml.

Descoperiti mai multe produse din gama Bvlgari Aqva aici.

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (1)
  1. cred ca mi-ar placea ca sotul meu sa poarte aceste arome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *