namor-black-panther-wakanda-forever
Filme & Carti

Lucruri pe care nu le știai despre Black Panther: Wakanda Forever

namor-black-panther-wakanda-forever

Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna (2022) este al 30-lea film din universul cinematografic Marvel.

Storyline

Regina Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye și Dora Milaje luptă pentru a proteja regatul Wakanda de puterile mondiale intervenite în urma morții regelui T’Challa. În timp ce wakandanii se străduiesc să îmbrățișeze următorul lor capitol, eroii trebuie să se unească cu ajutorul lui Nakia și Everett Ross și să creeze o nouă cale pentru națiunea lor.

 

Trailer

Filmul are o durată de 2 ore si 41 de minute și o notă de 7,4 pe IMDB.

 

Lucruri pe care nu le știai despre Black Panther: Wakanda Forever

Atenție urmează și niște spoilere!

Fratele lui Chadwick Boseman, Derrick Boseman, s-a declarat împotriva ideii de a retrage personajul lui T’Challa, mai degrabă decât de a-l redistribui. El crede că fratele său nu ar fi fost atât de egoist încât să-și dorească ca personajul să moară împreună cu el și, în schimb, ar fi vrut să continue călătoria acestuia.

 

S-a anunțat că rolul lui T’Challa nu va fi recreat digital și nu va fi redistribuit, din respect pentru moștenirea lui Chadwick Boseman.

 

Tenoch Huerta, care joacă rolul conducătorului unui regat subacvatic, nu știa să înoate. Când Ryan Coogler i-a oferit rolul și l-a întrebat despre abilitățile lui de înot, Huerta a răspuns simplu: „Nu m-am înecat niciodată până acum”. A luat apoi lecții de înot în pregătirea rolului.

 

Ryan Coogler a declarat că a face acest film fără Chadwick Boseman este cel mai greu lucru pe care l-a făcut vreodată.

 

Chadwick Boseman a semnat inițial un contract pentru 5 filme cu Studiourile Marvel în 2014. Acest film ar fi fost ultima sa apariție contractuală în acțiune live ca Black Panther în MCU.

 

Tenoch Huerta a învățat o limbă mayașă pentru rolul său de Namor.

 

Filmul trebuia să se lanseze în iulie 2022. Cu toate acestea, după o reprogramare majoră în 2021, Thor: Iubire și Tunete (2022) a ocupat acel loc, în timp ce continuarea Black Panther a ocupat locul de lansare din noiembrie 2022 a The Marvels (2023), când Căpitanul Continuarea Marvel (2019) a fost amânată până în februarie 2023.

 

După moartea prematură a lui Chadwick Boseman, unii fani au pledat pentru următorul film Black Panther care urmează benzile desenate ca Shuri, sora lui T’Challa, să preia rolul noii Black Panther.

 

Potrivit Hannah Beachler, dinții de pe sala tronului Talocan aparțin unui megalodon.

 

Talocanii sunt puternic inspirați de cultura measoamericană, în primul rând cultura aztecă și zeul aztec al apei Tlaloc.

 

În benzile desenate Marvel, Namor este conducătorul tărâmului subacvatic al Atlantidei. Realizatorii filmului au schimbat numele pentru a evita conexiunile/comparațiile cu alte versiuni ale Atlantidei (în special versiunea DC Comics și propriul super-erou rege Aquaman (2018)), așa că în film tărâmul este numit Talocan, după tărâmul subacvatic aztec Tlalocan. .

 

Distribuția a luat lecții de înot și antrenament de respirație pentru film.

 

Voi știati aceste lucruri?

Filmul poate fi vizionat în cinematografe începând din 11 noiembrie.

Până data viitoare,

From Mona with Gloss

Citește și Lucruri pe care nu le știai despre Adam Întunecatul.

Drop me a message

Vă invit să mă urmăriți și pe:

Instagram – @monawithgloss

Facebook – From Mona with Gloss

YouTube – Mona Croitoru

TikTok – @monawithgloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *