Nails

NOTD: Manichiura cu pene Ciate

Comments (7)
 1. denisa says:

  Mona ai scris exact ce ma pasiona pe mine de multa vreme si am si incercat. Dar experienta mea nu s-a finalizat, pentru ca a intervenit ceva chiar in timpul manichiurii feathers si cum ai spus si tu iti ia ceva timp. Aveam impresia ca iti trebuie gel pt aceste pene si eu am o intreaga colectie de pene colorate. Dar m-am interesat de pene ieftine si au cam inceput sa apara de ex in magazinul obor la mercerii si pe siteul remarcat la targuri – http://www.tienda.ro/47-nail-art-pene. Mie imi place mult cum ti-a iesit manichiura si dupa ce scap de a mea de revelion care vad ca inca nu a patit nici o zgarietura cu siguranta ii mai dau o sansa celei de pene.

 2. Green says:

  Si eu am vazut setul si am fost imediat atrasa de el. Abia asteptam sa apara si la noi…il vazusem intr-un tutorial din strainatate cu mai mult timp in urma. Intr-adevar si eu as opta pentru o singura unghie decorata, asa scoatem si mai mult in evidenta modelul cu pene. Este frumos, deosebit de restul, insa pretul destul de ridicat zic eu ca reprezinta un impediment. Mai ales pentru ca stiu sigur ca putem gasi genul asta de pene si la niste martisoare vechi – eu asa am facut rost de pene. Cele de paun ar fi ideale, insa fiind mai mari decat unghiutele noastre, nu prea ne putem bucura de modelul intreg si e pacat sa le stricam. Zic asta pentru ca sunt o mare fana a cercelusilor si colierelor din pene de paun (vanez de ceva timp un colier superb pe care il poti vedea si tu aicisi care, din pacate, momentan nu poate fi refacut din lipsa de…pene 😀 : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=250345211705466&set=a.117481438325178.19575.117476588325663&type=3&theater

  Multumesc mult, Mona ca ai scris despre acest set. Chiar a fost de folos. Multa bafta la urmatoarea provocare ! :*

 3. frumoase au ieshit pana la urma,cam mult de munca dar merita <3
  http://unghiutele.blogspot.ro/

 4. Inca n-am incercat pana acum o asemenea manichiura, dar e interesanta!

 5. Când am auzit prima dată de “manichiură cu pene”, mă gândeam că modelul se face din oja. Pe urmă mi-a explicat cineva…Pusesem gând rău găinilor mamei, când ajung la vară. Dar mi-a surâs ideea cu penele luate de la cercei. Am să încerc și eu. Mulțumesc de tip !!!

 6. Nefertity says:

  Imi place ce ti-a iesit, imi place manichiura cu pene, pacat ca sunt foarte neindemanatica si stric tot 😀 Eu mi-am facut de vreo doua ori manichiura cu pene, insa in gel, nu mi-a placut ce a iesit, insa asa cu oja, as avea o sansa.

 7. Arata foarte bine, desi dureaza al naibii de mult pana il faci.Insa din cand in cand, mai ales la ocazii, merita incercat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *