Hair Care

O noua culoare by Chic Salon

Comments (17)
 1. BeautySpot says:

  Wow!!Iti sta superb!!

  1. Mona says:

   Multumesc mult! 😀

 2. Georgiana says:

  Ce culoare frumoasa ai! 😀 :))

  1. Mona says:

   Mersiii 😀

 3. Miuri says:

  Iti sta mult mai bine asa 🙂 pupici 🙂

  1. Mona says:

   Mersi frumos! Te pup :*

 4. Lorena says:

  E superba culoarea!
  Pupici :*

  1. Mona says:

   Multumesc mult! Te pup :*

 5. Miu Miu says:

  Ti-am zis eu ca iti sta minunat? Ador nuanta asta, si buclele alea :X

  Pup

  shoeper-women.blogspot.com

  1. Mona says:

   Mersiii 😀 Te pup :*

 6. Allesandra says:

  Superba nuanta ! Iti sta foarte bine ! Pupici

  1. Mona says:

   Multumesc mult! Pupici :*

 7. Esti prima persoana pe care o vad cu aceasta culoare si ii sta asa de bine…e o culoare dificila, orice s-ar spune, si ca intretinere si ca aspect, nu oricine sa poate vopsi acest roscat. Ma machiau astazi fetele de la Marionnaud si eram fara ochelari…si tot te-am recunoscut dupa culoarea parului si le-am si zic “iata ca a ajuns si Mona ” :).

 8. Ramona says:

  Buna…Superba culoare ai la par..as vrea sa ma fac si eu dar as vrea sa te rog daca poti sa-mi spui mai multe despre acel nuantator…de unde se poate lua,cat costa etc…

  1. Mona says:

   Buna! Multumesc frumos! Nuantatorul ar trebui sa fie disponibil pe luxbeauty.ro, dar l-am cautat acum si nu il mai gasesc. O sa ma interesez sa vad daca il mai aduc. Acum eu folosesc nuantatorul de la Movie Colors in nuanta Red pentru un rosu intens sau Magenta, culoarea mea preferata. Nuantatorul de la CHI era cam 60-70 lei, iar cel de la Movie Colors este intre 18 si 24 lei in functie de unde il cumperi. Il gasesti in IDM sau in DM.

 9. irina says:

  salut, vreau sa am asa culoare la par, te rog sami spui cu ce vopsea teau vopsit si ce culoare? sau macar cum se numeste? la moment sunt cafeniu inchis vopsita. te rog , ma aflu in republica moldova, macar sfatuima cu ce sa ma vopsesc pe cafeniu, sa se primeasca asa nuanta rosie spre visiniu.

  1. Mona says:

   Buna Irina! Culoarea este obtinuta cu vopseaua fara amoniac de la CHI. Este un produs profesional disponibil in saloane, dar o poti cumpara si de aici – http://beautyone.ro/Produse/CHI-Vopsea-permanenta-fara-amoniac71/ Nu stiu sa iti spun exact nuanta pentru ca stilistul a combinat mai multe culori si a adaugat si un nuantator la final. Din ce inteleg eu, daca vrei sa obtii un visiniu, parul tau fiind castaniu, daca nu este foarte inchis, poti opta pentru un rosu intens. La aplicare va iesi o nuanta mai inchisa de roscat. Daca iti doresti ca rezultatul sa fie si mai intens atunci este necesar sa decolorezi nuanta cu probabil 2-3 tonuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *