Mona

Iti doresti o schimbare de look sau vrei sa stii care sunt actualele tendinte care ti se potrivesc de minune? Esti in cautarea cremei ideale sau a gelului anticelulitic care chiar da rezultate? Pentru toate intrebarile tale de beauty si fashion, make-up sau nail art poti gasi acum un raspuns!
Mi-ar face placere sa fiu stilistul tau personal si sa petrecem cateva ore in care sa discutam despre toate aceste subiecte! Sau despre unul anume despre care iti doresti mai multe detalii. Putem merge in magazine in cautarea rochiei perfecte sau a blush-ului care iti subliniaza discret trasaturile. Sau putem sta la o cafea si sa vorbim despre cum sa ascundem cearcanele sau despre cum se pot crea cele mai interesante modele de nail art cu pisici.
Iti voi arata produsele mele preferate si le vom putea testa impreuna. De asemenea, iti pot prezenta cartile mele de beauty&make-up sau cele de fashion&style icons si scrapbooks cu tendintele actuale.

Mona

Voi avea nevoie sa stiu cateva detalii despre tine si ce iti doresti sa afli in cadrul acestei intalniri. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu cat si despre tariful sau te rog sa imi trimiti un mail la adresa monawithgloss@gmail.com si iti voi raspunde in cel mai scurt timp.
Nu doar vedetele pot avea un stilist personal, ci si tu!
Te astept cu drag,
Mona
Personal Stylist … for a glossy lifestyle!

Pentru a vedea cum se desfasoara o sedinta de Personal Stylist click aici.

 

Pentru programari la Make-up sau Personal Stylist sunati la 0722.882.825.