Make-up

Tried&tested: rimel Lash Accelerator (Rimmel)

Previous ArticleExcursie
Comments (6)
 1. Anonymous says:

  ce rezultat ai avut dupa 30 zile pana la urma?

 2. @anonim: Dupa cele 3o de zile nu am remarcat o crestere vizibila a genelor. Dar produsul imbraca bine genele si le defineste. Mi s-a parut cel mai bun mascara de la Rimmel.

 3. yry says:

  ms mult pentru raspuns…. am constatat azi dimineata ca de fapt nu rimelul in sine face treaba buna/proasta ci periuta…. acum sa dau si o explicatie….. am un rimel destul de scumput (50 lei, de la o firma careia nu vreau sa-i dau numele pentru ca alte produse sunt bune si ca orice padure are si ea uscaturi) cu peria normala care de 3 – 4 zile ma tot chinuiam sa intind produsul pe gene fara niciun rezultat, dar dupa ce am citit mai multe informatii pe blogul tau azi dimineata am incercat sa folosesc acelasi produs dar cu o perie de silicon de la un alt rimel care s-a terminat dar care mi-a placut f mult… si surpriza… rezultatul final a fost uimitor… exact ca si cand am folosit un alt rimel… asa ca am ajuns la concluzia ca ce se afla in interior conteaza prea putin, poate fi si un rimel de 2 lei din piata, dar cel mai mult conteaza peria cum te intelegi cu ea, cum iti modeleaza genele astfel sa ai rezultatul dorit 🙂

 4. @yry: Intr-adevar periuta de la mascara are un rol foarte important! Ma bucur ca ai facut incercarea de a schimba periuta si ai fost incantata de rezultat! Si de asemenea, ma bucur ca ai gasit informatii utile pe blogul meu. Dar eu sunt de parere ca si mascara in sine trebuie sa fie de calitate. Nu poti sa risti sa aplici in zona ochilor un produs slab calitativ ca apoi sa remarci vreo iritatie sau roseata. Asa ca iti recomand produse ca Rimmel sau Maybelline (mascara de la Maybelline este preferata mea si in plus vor fi si reduceri in curand!) care sunt mai accesibile ca pret si au rezultate bune.

 5. yry says:

  am citit despre reduceri pe blog-ul tau…. dar de unde stii de reduceri inainte cu ceva timp?

 6. @yry: stau tot timpul cu ochii pe toate sursele de informare! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *