Hair Care

Tried&tested: Samponul uscat TIGI Rockaholic

Previous ArticleNOTD: Coral Reef
Comments (8)
 1. iulia says:

  Eu am incercat mai multe produse TIGI (e adevarat, nu pe acesta) si sunt la inaltimea reputatiei lor. De multe ori, un pret foarte mic inseamna un produs expirat sau fake.

  1. Pretul nu era cu mult mai mic decat cel obisnuit, iar produsul era la oferta. In plus sunt convinsa ca nu era fake. Pur si simplu este un produs care nu ofera niste rezultate bune.

 2. Anonymous says:

  Tot de la label.m exista un sampon uscat special pentru parul inchis la culoare care nu lasa nici cea mai mica urma alba. Numele spuen totul: Brunette Dry Shampoo

 3. Maia says:

  nu am incercat produse de la Tigi, insa am inteles ca samponul uscat de la Batiste ar avea rezultate extraordinare; l-ai folosit?

  1. Pe acesta nu l-am incercat inca. Voi reveni cu detaii dupa ce o sa-l testez.

 4. Silvia says:

  Iti spun sincer ca de curand l-am primit si eu si am fost socata sa constat ca imi place! Tocmai pentru ca citisem o gramada de reviewuri ca si al tau nu tocmai ok, care acelasi lucru il spuneau, ca lasa urme albe si se termina din 3 utilizari. Nu imi explic de ce mie nu mi s-a intamplat asa, si chiar pot sa spun ca am experienta cu sampoanele uscate, am incercat cam tot ce se poate de la Balea la Bumble&Bumble.
  Nu pot sa spun ca m-a dat pe spate insa Rockaholicul sau ca l-as mai cumpara, tot Balea ramane preferatul meu ca si raport calitate pret. (BTW…Balea mi se pare ca lasa urme albe mult mai vizibile ca Tigi, cel putin la mine asa e. 😐 )

 5. Cand am citit ca a fost o dezamagire pentru tine, mi-am pierdut brusc interesul…

 6. Anonymous says:

  eu mi l-am cumparat tot de pe aoro.ro pentru ca era la un pret foarte bun fata de ce mai vazusem online. mi s-a parut un produs bun, util mai ales cand esti oe fuga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *