Events

Valentine’s Day la Nomasvello si rezultate dupa 3 sedinte IPL

Comments (2)
 1. Diana says:

  Mona, eu merg mâine la a doua ședința, mi-am făcut abonament pentru trei zone: față, abdomen, inghinal. A crescut într-adevăr greu după o luna de la prima ședință, și m-am ras cu lama cu trei zile înainte, cum mi s-a spus…Dar nu a crescut cât trebuie, am uitat ca se aplica gelul dacă nu a crescut. De aceea s-ar putea sa nu aibe efectul așteptat. Dar sa vedem ce spune mâine. În rest, foarte satisfăcută. Cam 8-10 ședințe maxim ar trebui pentru în fir mai gros cum este în zona inghinala și pentru zone mai delicate cum e fata sau bratele, minimul de 6 cred ca ar fi destul. Du-te la fiecare luna pentru primele 5 ședințe, și sigur o sa fie bine, sa nu arunci bănuții degeaba. Pupici

 2. Emma says:

  Si eu sa zicem ca sunt candidata perfecta: piele alba, fir negru gros. Fac de ceva vreme IPL la Nomasvello si eu, dar rezultatele la mine au depins foarte mult de zona corpului.
  Pe maini de exemplu nu m-am mai ras deloc de cand am inceput IPL-ul. Practic 75% din fire au cazut dupa prima sedinta si ce a crescut era subtire si nu se observa decat daca te uitai de aproape. M-a ajutat si faptul ca am inceput toamna, deci erau mainile acoperite mai mult. Poate daca le incepeam vara ma crizam de la 2-3 fire iesite si ma radeam, dar acuma nu ma deranjeaza. Pe la a patra sedinta practic nu aveam de ce sa mai fac sedinta.
  Pe picioare nu au cazut nici 30% la prima sedinta, dar inafara de cateva petice (genunchi, baza piciorului) unde arata groaznic (ca orice par ras), in rest era foarte subtire si ma descurcam si eu cu rasul la saptamana. Treptat a mai cazut din par, dar peticele de care pomeneam tot nu cedeaza. In rest arata foarte bine pielea si, cum spuneai tu, am purtat colanti 1/2 sau 3/4 la sala fara sa imi fac griji; ca nu sta nimeni cu lupa sa vada 10 fire de par subtire.
  In schimb in alte zone, dupa 6 sedinte nu s-a produs decat o subtiere a firului de par si au cazut maxim 25% din ele. Arata mai bine zona decat inainte, dar tot e par acolo.
  Pana la urma e ceva ce trebuie sa incerci ca sa vezi cum merge. Depinde de cum percepe parul dintr-o anumite zona tratamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *