Tried&tested

Video review: peria electrica de indreptat parul de la LIDL

In ultima saptamana am ajuns de 2 ori in Lidl si am reusit sa fac un shopping serios. Dar produsul care mi-a atras atentia (pe langa ofertele Bio Organic din care am facut stocuri) a fost peria electrica pentru indreptarea parului SilverCrest.

La pretul prietenos de 65 de lei m-a tentat. Iar de dimineata am si testat-o. Mie mi se pare ideala pentru aranjarea parului dupa spalare si uscare pentru a-i da o forma frumoasa.

Si cel mai mult mi-a placut ca poate fi folosita la temperaturi mici, care cresc din 10 in 10 grade. Temperatura poate fi setata de la 100 la 180 de grade, iar in manual gasiti intervalul potrivit pentru diverse tipuri de par.

Si ca sa va faceti o idee de ce sunt atat de incantata de temperatura, trebuie sa va spun ca peria de la BabyLiss poate fi folosita doar la 160/180/200 de grade, iar cea de la Remington la 150/190/230 de grade. Ceea ce mi se pare enorm. Tot ceea ce depaseste 180-200 de grade degradeaza iremediabil firul de par distrugandu-l in profunzime. Singura optiune apoi este sa il taiati. De aceea, aveti mare grija la ce temperatura setati peria si nu uitati sa folositi de fiecare data un spray de protectie termica.

Mai multe detalii despre experienta cu peria, cat si o demonstratie gasiti in clip.

Peria este disponibila saptamana aceasta in toate magazinele Lidl.

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *