Events

Voi sustine un seminar de beauty in tabara de Kangoo Jumps

prezentare FMWG cosmobeauty 2015

Astazi sunt incantata sa va dau 2 vesti frumoase. Prima este ca mai e foarte putin pana incepe tabara de Kangoo Jumps! Cea de-a doua este ca si eu voi fi prezenta acolo si voi avea placerea sa sustin un seminar de beauty pentru participante.

Cand am primit invitatia de la Diana de a sustine acest workshop am fost foarte incantata si m-am pus imediat pe organizat teme si activitati. Partea frumoasa va fi ca practic ne vom pregati impreuna pentru cina speciala din ultima seara a taberei.

fmwg makeup flormar

Asa ca avand la baza conceptul de Get ready with FMWG, workshop-ul va fi impartit in 2 sectiuni:

  • FMWG DIY Make-up Workshop;
  • FMWG Fun nail art workshop.

La prima parte vom discuta despre detaliile unui machiaj de seara, cum sa ne subliniem frumusetea naturala, tehnici de corectare si evidentiere, instrumente de aplicare a machiajului (ce trebuie sa folosim si de ce) si ce ar trebui sa avem in gentuta de machiaj. Discutiile vor fi practice si punctuale, fiecare participanta folosind trusa proprie ca punct de plecare.

beauty+case+004

Vom mai trece prin cele mai intalnite greseli in make-up si cateva tendinte. Apoi vom avea o sesiune Q&A si sfaturi personalizate si recomandari de produse.

fmwg remington eliptic 3

In cadrul workshop-ului de unghii vom invata sa facem practic modele simple de nail art. Vom avea la dispozitie oje, dar mai ales accesorii – pietricele, pene, decoratiuni, oje uv glow in dark light, stickere, dotting tool etc. Deci va fi super distractiv!
Rezultatul va fi un nail art simplu, dar de efect, personalizat, care se va potrivi cu machiajul si vestimentatia.
Iar apoi vom fi gata pentru o seara speciala! Abia astept!
Toate detaliile taberei le gasiti aici.
Pana data viitoare,
From Mona with Gloss
Comments (2)
  1. Ce frumos,tare mi-ar fi placut sa vin <3,te pup Mona succes <3

    1. Mona says:

      Multumesc mult! 😀 :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *