alessia maria stoica si alin galatescu
Fashion

Alessia Maria Stoica: Un Show de Modă de Excepție cu Ținute Prețioase în cadrul Soiree de la Mode

alessia maria stoica si alin galatescu

Alessia Maria Stoica, o talentată tânără designer vestimentar, a reușit să captiveze publicul încă de la prima ei incursiune în lumea modei cu ținutele sale impresionante. Fiecare colecție creată de Alessia este meticulos lucrată, impecabilă și îmbină elementele pentru a crea o narațiune captivantă, transportând spectatorii într-o lume unde imaginația se întâlnește cu realitatea.

Cu o atenție rafinată pentru detalii și o căutare neobosită a perfecțiunii, acest tânăr designer în vârstă de doar 13 ani a redefinit peisajul modei, impresionând pasionații de modă prezenți la evenimentul SOIREE DE LA MODE, ediția 30, un moment aniversar dedicat tendințelor abstracte în modă, inspirate de poezia lui Nichita Stănescu.

Prezentarea spectaculoasă a designerului vestimentar Alessia Maria Stoica la evenimentul Soiree de la Mode

prezentare alessia maria stoica

“Această provocare de a trece de la poziția de model pe podium, unde am fost prezentă până acum, la poziția de designer, am acceptat-o cu entuziasm. Lumea modei mi-a oferit întotdeauna satisfacții imense și mi-a permis să-mi exprim potențialul creativ în domeniul vestimentar.” a menționat Alessia.

Traiectoria Alessiei este rezultatul natural al îndrumărilor și încurajărilor primite din partea familiei, potențialul ei creativ fiind descoperit și încurajat de către părinți.

Un element special adăugat în colecția Alessiei, pentru a consolida legătura puternică între generații, a fost prezentat în deschiderea show-ului SOIREE DE LA MODE printr-un cuplu emoționant de defilare: mama, Alina Roxana Ionescu, și fiica ei, Isabela.

prezentare alessia maria stoica

”Îmi place să abordez stilul vestimentar, deoarece consider că exprimarea de sine nu cunoaște limite. Această abordare îmi permite să evidențiez sensibilitatea mea unică în modă și să redefinesc regulile. Am ales să mă inspir din regula abstractă prezentă în poezia lui Nichita Stănescu pentru a reinterpreta ținutele vestimentare prezentate în această seară.”, a declarat Alessia Maria Stoica la finalul show-ului.

Alin Gălățescu: Contribuție remarcabilă la promovarea modei de calitate și a tinerelor talente

Alin Gălățescu este un renumit analist de modă și lifestyle, consilier de imagine și brand, precum și un talentat creator de proiecte speciale în domeniul filmului și fotografiei.

prezentare alessia maria stoicaÎn calitate de organizator de evenimente, el a adus o contribuție deosebită la spectacolele de modă dedicate iubitorilor acestui domeniu, promovând atât designeri consacrați, cât și tinere talente promițătoare, care vin cu prospețime pentru a revigora constant zona modei de calitate.

Printre evenimentele notabile organizate de Alin Gălățescu se numără: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUMMER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS.

prezentare alessia maria stoica

“Sunt mândru că am descoperit acest tânăr designer, Alessia Maria Stoica, o artistă aflată încă la început de drum, dar care depune un efort extraordinar pentru a-și dezvolta cunoștințele în domeniul modei. Am avut ocazia să vizitez atelierul Alessiei de mai multe ori și de fiecare dată am fost profund impresionat de munca și dedicația acestei tinere artiste, care se implică în procesul de creație chiar și după terminarea orelor de școală. Pasiunea și talentul ei sunt îmbinate cu multă muncă, aspecte demne de admirație pentru o tânără de vârsta ei, într-o perioadă în care majoritatea copiilor își petrec timpul jucându-se pe telefoane sau ieșind cu prietenii”, a subliniat Alin Gălățescu.

prezentare alessia maria stoica

Despre colecțiile anterioare ale Alessiei eu v-am mai povestit aici.

Nu-i așa că povestea ei este captivantă?

Până data viitoare,

From Mona with Gloss

Drop me a message

Vă invit să mă urmăriți și pe:

Instagram – @monawithgloss

Facebook – From Mona with Gloss

YouTube – Mona Croitoru

TikTok – @monawithgloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *