adam intunecatul film cinema
Lifestyle

Lucruri pe care nu le știai despre Adam Întunecatul

adam intunecatul film cinema

Am fost la avanpremiera filmului Adam Întunecatul la Cineplexx din Băneasa Shopping City, un film din universul DC cu Dwayne Johnson și Pierce Brosnan, iar mai jos sunt câteva lucruri pe care nu le știai despre Adam Întunecatul. Filmul se încadreaza în categoriile acțiune, fantasy și SF, are o durată de 2 ore și 4 minute și o nota de 7,5 pe IMDB.

Sinopsis

La aproape 5.000 de ani după ce i s-au conferit puterile deosebite ale zeilor egipteni – și a fost închis la fel de repede – Adam Întunecatul este eliberat din mormântul său, gata să dezlănțuie forma sa unică de dreptate asupra lumii moderne.

Trailer

Lucruri pe care nu le știai despre Adam Întunecatul

Dwayne Johnson și-a întrebat odată fanii ce personaj ar trebui să joace, super-eroul Shazam sau super-răul Black Adam. Fanii lui l-au ales pe Black Adam.

Black Adam urma să apară inițial în Shazam! (2019), dar s-a dezvăluit ulterior că va face în schimb debutul în propriul film.

Actorul Hawkman Aldis Hodge l-a folosit pe Dwayne Johnson pentru motivația la sală pentru a-și îmbunătăți fizicul de supererou în timpul antrenamentului și pregătirii pentru film. El a spus: „The Rock publică mereu videoclipuri pe Instagram. De fiecare dată când îl văd, mi se pare că a mai pus pe el încă 40 de kg de mușchi. Iar eu voi fi în sală uitându-mă la mine cu micul flex subtil și nu reușesc sa pun nimic. Nu mi se întâmplă nimic. Mă menține motivat faptul că voi fi la sală un minut pe bicicletă sau ceva de genul ăsta și apoi îl văd în sală umflat și îmi zic: Trebuie să fac mai bine.”

Aceasta este a patra apariție a Societății Justiției din America după Smallville (2001), Legends of Tomorrow (2016) și Stargirl (2020).

Primul trailer a fost lansat pe 8 iunie 2022, la împlinirea a 112 ani de la naștere a lui C.C. Beck, co-creatorul Shazam și Black Adam.

Acesta este al unsprezecelea film din DC Extended Universe.

Hawkgirl și Stargirl urmau să apară inițial, dar au fost eliminate în favoarea Cyclone.

Liam Neeson, care a lucrat anterior cu regizorul Jaume Collet-Serra la patru filme (Necunoscutul (2011), Non-Stop (2014), Urmãrit în noapte (2015) și Pasager în trenul terorii (2018)), a fost luat în considerare pentru rolul lui Kent Nelson/Doctor Fate.

Armie Hammer și Alexander Skarsgård au fost luați în considerare pentru rolul lui Hawkman.

Cyclone are o maimuță de jucărie într-o scenă. În benzile desenate, ea a avut ca partener o maimuță de companie pe nume Frankie (numită după autorul „Vrăjitorul din Oz” L. Frank Baum, care a inspirat costumul „Vrăjitoarea rea ​​din vest” al lui Cyclone).

Pierce Brosnan este al cincilea actor James Bond care apare într-o adaptare de benzi desenate, după:
Timothy Dalton – Flash Gordon (1980), Omul rachetă (1991) și Doom patrol (2019)
George Lazenby – Batman în viitor (1999)
Sir Sean Connery – Liga gentlemanilor extraordinari (2003)
Daniel Craig – Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului (2011)
În plus, David Niven, care l-a jucat pe Bond în filmul non-Eon Casino Royale (1967), a fost considerat să îl interpreteze pe Alfred Pennyworth într-un potențial film cu Batman înainte de moartea sa în 1983.

Inițial, răufăcătorul Eclipso avea să apară în film, cu artă conceptuală prezentând diamantul Inima întunericului care îl conținea pe Eclipso și se presupune că l-a corupt pe Teth-Adam. El a fost înlăturat în favoarea păstrării lui Adam mai degrabă anti-eroic decât răufăcător.

În ciuda faptului că era considerat inamicul lui Shazam, Black Adam a fost absent în cea mai mare parte a istoriei timpurii a eroului. Black Adam a debutat în The Marvel Family #1 (dec. 1945), publicat de Fawcett Comics, și nu a mai apărut până la Shazam! #28 (aprilie 1977), moment în care Fawcett fusese cumpărat de CBS și DC preluase publicarea benzilor desenate Shazam.

Filmul a primit inițial un rating R din cauza mai multor scene de moarte violentă. Majoritatea acestor decese au trebuit să fie reduse înainte ca filmul să poată primi ratingul PG-13, mai viabil din punct de vedere comercial.

Voi știati aceste lucruri?

Filmul poate fi vizionat în cinematografe.

Până data viitoare,

From Mona with Gloss

Drop me a message

Vă invit să mă urmăriți și pe:

Instagram – @monawithgloss

Facebook – From Mona with Gloss

YouTube – Mona Croitoru

TikTok – @monawithgloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *