prezentare scena machiaj prostetic romania
Events

Ne vedem la a sasea editie Make-up Fest

A sosit momentul pentru o noua expozitie Make-up Fest. Anul acesta targul a ajuns la cea de-a sasea editie! Si ma bucura tare acest lucru pentru ca am vizitat Make-up Fest inca de prima data.

Mai jos va povestesc despre ceea ce veti gasi in cadrul expozitiei si sunt foarte incantata sa va spun ca pe mine ma veti gasi alaturi de Machiaj Prostetic Romania.

Make-up Fest 2018

make-up fest machiaj prostetic romania

Make-up Fest este evenimenimentul dedicat integral machiajului care se va desfasura in perioada 3-4 Noiembrie 2018 si va avea loc la Crystal Palace Balrooms Bucuresti.

Evenimentul este conceput pentru a reuni profesionistii din domeniu, insa noutatea acestei editii este gazduirea primei competitii intre scolile de profil – Make-up Talent School 2018, unde fiecare scoala de machiaj va avea posibilitatea sa propuna pe cel mai talentat dintre cei care le-au trecut pragul in ultimele 12 luni.

make-up fest make up talent school machiaj prostetic romania

Tema competitiei Make-up Talent School este “Cirque du Soleil” machiaj inspirat din lumea magica a circului. De-a lungul timpului circul a fost un spatiu artistic plin de culoare, in care machiajul a fost ridicat la nivel de arta. “Cirque du Soleil” capteaza exact acest lucru prin culori vibrante, stil, abilitati artistice, muzica deosebita.

Castigatorii locurilor 1, 2 si 3 vor primi trofeul “Make-up Talent School 2018” (atat scoala, cat si reprezentantul in concurs), un certificat de participare si multe premii din partea sponsorilor competitiei.

Festivalul va gazdui make-up artisti din Romania si din strainatate, care vor impartasi din propria experienta profesionala celor care isi vor dori sa participe cu scopul de a intra in posesia mai multor informatii sau celor care vor sa isi descopere latura creativa, prin numeroase workshop-uri, demonstratii si prezentari de produse sustinute de specialistii din domeniu, pe scenele special amenajate.

make-up fest Seminar Haigai Avdar

Si Machiaj Prostetic Romania va avea astfel de prezentari si workshop-uri, dar va invit sa cititi mai jos pentru toate detaliile.

La Make-up Fest se vor intalni artistii si profesionistii interesati de show-uri, make-up de film si teatru, efecte speciale, body painting etc. Profesionistii care vor sustine workshop-uri si seminarii sunt Alex Abagiu, Machiaj Prostetic Romania, Oxana si Pera Novacovici, Hagai Avdar.

De asemenea, vor fi prezenti producatori si distribuitori de produse si accesorii de machiaj, shop-uri si boutique-uri de machiaj, precum si scoli de profil.

Machiaj Prostetic Romania la Make-up Fest 2018

make-up fest prezentare scena machiaj prostetic romania

Si la aceasta editie Machiaj Prostetic Romania va surprinde cu momente interesante si personaje speciale la standul dedicat. Ne veti gasi chiar langa scena si va asteptam pentru a ne cunoaste, pentru a descoperi lumea machiajului de efecte speciale si a machiajului prostetic, pentru a vedea cu ce produse lucram si pentru sedinte de face painting.

make-up fest interviu machiaj prostetic romania antena stars mona marinescu

Ca evenimente speciale vom avea o prezentare pe scena Make-up Fest si vom sustine un workshop dedicat. Toate detaliile vor fi disponibile in evenimentul de pe pagina de Facebook Machiaj Prostetic Romania.

Asa ca ne vedem cu drag la Make-up Fest!

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *