Hair Care

Plantur 39, gama ce lupta impotriva caderii parului

Lasat liber in vant, impletit, purtat sub o palarie de soare, ondulat, vopsit sau natural, oricum ar fi aranjat, parul este un simbol al feminitatii si, de ce nu, un element permanent de seductie. Este deci de la sine inteles ca orice femeie isi doreste un par sanatos, bogat si plin de vitalitate.

Odata cu inaintarea in varsta, corpul femeilor se schimba – la fel si parul. Hormonii se dezechilibreaza, iar acest lucru afecteaza parul.  Prin urmare, femeile se confrunta adesea cu pierderea parului. Potrivit unui studiu realizat de catre Dr. Kurt Wolff si GfK Romania in 2015 in aceasta categorie intra aproape 60% dintre femeile din mediul urban din Romania, cu varste cuprinse intre 30 si 65 de ani.

Motivul? La o varsta mai tanara, radacina firului de par este protejata de hormonii feminini (estrogen), intr-o masura considerabila. Cu trecerea timpului, procentul de hormoni femini se reduce, iar influenta hormonilor masculini creste. Consecinta: parul devine mai subtire, cade prematur, iar linia de insertie a parului se retrage tot mai mult.

Pentru a combate aceste probleme, Institutul de cercetare Dr. Wolff, in colaborare cu departamentele dermatologice ale clinicilor universitare, a creat produsele Plantur 39. Acestea contin un complex de substante active care protejeaza radacina firelor de par fata de efectele epuizante provocate de hormonii masculini: complexul Phyto-Caffeine.

Acesta impiedica testosteronul sa afecteze radacina firului de par si sa-i limiteze sursa de energie. Complexul Phyto-Caffeine anuleaza efectul negativ al testosteronului asupra radacinii firului de par si combate eficient caderea parului cauzata de schimbarile hormonale la femei pe masura inaintarii in varsta.

Complexul Phyto-Caffeine din produsele Plantur 39 este repede absorbit de scalp si foliculul pilos, formand un depozit de substanta activa, ce se mentine pana la 24 de ore. Dupa aceasta perioada, depozitul de cafeina de la radacini trebuie refacut. De aceea, un produs cu cafeina trebuie utilizat zilnic pentru a asigura eficienta maxima.

Asadar se recomandata folosirea zilnica a produselor speciale de ingrijire Plantur 39:

  • Plantur 39 Sampon Phyto-Caffeine pentru par fin si delicat contine doar substante de ingrijire in doze mici, pentru a mentine volumul coafurii.
  • Plantur 39 Sampon Phyto-Caffeine pentru par vopsit si deteriorat, cu extracte naturale din grau si provitamina B5, ingrijeste si repara structura solicitata a parului. Parul va deveni neted si stralucitor.
  • Plantur 39 Tonic Phyto-Caffeine protejeaza radacina firului de par si previne caderea parului cauzata de schimbarile hormonale survenite odata cu inaintarea in varsta a Asigura necesarul de energie la radacini pentru o crestere sanatoasa in zilele in care spalarea parului cu samponul Plantur39 nu este posibila.
  • Balsamul pentru par fin si delicat contine substante de sinteza ce cresc rezistenta parului, fara a-l incarca. Parul dobandeste o textura ferma si va avea mai mult volum.
  • Balsamul pentru par vopsit si deteriorat contine compusi activi din avocado, ce sporesc stralucirea parului si protejeaza scalpul.

Produsele Plantur 39 sunt disponibile in farmacii.

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *