Hair Care

Parusan – aliatul parului tau

 collageparusan-600

Din cele mai vechi timpuri, parul nu a fost doar un atu, ci si o componenta  de baza a frumusetii feminine. Parul lung, des si stralucitor reprezinta dintotdeauna simbolul feminitatii si este asociat de asemenea cu senzualitatea.

Desi suntem in secolul 21, majoritatea femeilor din intreaga lume se confrunta cu problema caderii parului. Ei bine, remediul care lupta impotriva pierderii podoabei capilare vine sub propunerea gamei Parusan pentru femei! Aceasta gama de produse are la baza substanta activa Ana Gain, apreciata ca fiind unul dintre cele mai eficace ingrediente pentru reducerea caderii parului. Samponul Stimulator si Tonicul Energizant sunt specializate pentru a-ti oferi o solutie in ceea ce priveste ingrijirea parului. Cu toate ca este posibl ca substanta activa AnaGain™  sa nu iti sugereze nimic in mod special, parul tau iti va fi recunoscator, acesta devenind in scurt timp mai frumos si mai sanatos decat pana acum.

Ingredientul-cheie din gama Parusan a fost obtinut dupa multe studii si analize clinice, dovedindu-si efectul pozitiv si sigur asupra procesului de crestere a parului, fapt ce a revolutionat domeniul beauty.  Substanta activa AnaGain™  are la baza extractul din lastarii de mazare ce stimuleaza moleculele specializate din papilele dermice responsabile pentru reactivarea cresterii parului. S-a observat cresterea semnificativa a numarului de foliculi de par si reducerea caderii parului chiar dupa 3 luni de la utilizare a produselor ce contin aceasta substanta inovatoare.

Trebuie sa stii ca stresul zilnic, sarcina, schimbarile hormonale, lipsa proteinelor, deficitul de fier, alimentatia necorespunzatoare sau slabitul brusc, pe langa alti factori s-au dovedit ca fiind drept inamicii podoabei tale capilare, dar cum orice nas isi are nasul, inamicii parului tau vor fi nevoiti sa paleasca in fata produselor din gama Parusan.

Cu o formula premium dedicata in totalitate  femeilor, produsele gamei Parusan au la baza substante nutritive, atent selectionate, precum biotina, L-arginina si vitamina E ce completeaza eficienta substantei active AnaGain™ , al carei rezultat este dovedit clinic, hranind firul de par de la radacina pana la varf. Este bine de stiut si ca produsele din gama Parusan stimuleaza circulatia la nivelul scalpului, favorizeaza hranirea pielii capului, reduce caderea parului si accelereaza faza de crestere a acestuia.

Pentru rezultate optime este recomandata folosirea zilnica a samponului stimulator, care se aplica cu grija pe scalp, si trebuie lasat sa actioneze asupra pielii capului timp de 2-3 minute. Ulterior limpezirea se face folosind o cantitate mare de apa, lasand parul curat, ingrijit si sanatos, iar dupa spalare masati pielea capului cu tonicul energizant. Ce este wow aici? Ei bine, parul nu se clateste ci trebuie lasat sa se usuce, urmand sa il coafezi dupa bunul plac.

Incearca noua gama Parusan si cucereste lumea cu un par mai des, mai frumos si mai stralucitor! 

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *