machiaj prostetic romania la cosmetics beauty hair 2018
Targuri & Expo

Ne vedem la Cosmetics Beauty Hair 2018

machiaj prostetic romania la cosmetics beauty hair 2018

Mai este foarte putin si incepe Cosmetics Beauty Hair, cea mai mare expozitie de beauty din Romania. Mereu astept cu nerabdare toamna pentru a descoperi noile colectii, tendinte, tips&tricks, dar si noi branduri.

Cosmetics Beauty Hair are avea loc in perioada 27 – 30 septembrie, in pavilionul B2 din centrul expozitional ROMEXPO. Expozitia promoveaza de 24 de ani industria cosmeticelor din Romania, fiind un eveniment de referinta pentru producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.

Machiaj Prostetic Romania la Cosmetics Beauty Hair

purple dragon machiaj prostetic romania

Daca in fiecare an am asteptat expozitia pentru a-mi cumpara noutati si produse de pe wishlist, iar intr-o editie am sustinut si un seminar de beauty, anul acesta voi participa ca si expozant si fondator Machiaj Prostetic Romania.

La standul Machiaj Prostetic Romania veti descoperi transformari spectaculoase de personaje, detalii despre lumea fascinanta a efectelor speciale, produse profesionale, dar si o echipa talentata care va fi la dispozitia voastra pentru intrebari si informatii.

Pe langa personaje, vom sustine si doua prezentari pe scena Cosmetics Beauty Hair, una despre machiajul de efecte speciale si kit-ul make-up artistului, iar cealalta cu o demonstratie live de aplicare masti prostetice.

O alta surpriza este Scaunul Vizitatorilor, unde oricine se poate opri pentru a incerca o sedinta de pictura pe fata. Surprizele nu se opresc aici, asa ca va invitam sa ne vizitati pentru a le descoperi pe toate la stand.

Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile aici.

Ce mai gasiti la Cosmetics Beauty Hair?

Producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru
cosmetica, ingrijire corporala si coafura vor fi prezenti la Cosmetics Beauty Hair 2018 cu oferte inedite, in tendintele sezonului si anticipand directiile anului urmator, discounturi si pachete preferentiale doar pe perioada targului.

La Cosmetics Beauty Hair participa cele mai importante companii din industria cosmetica si de infrumusetare, un domeniu dinamic si spectaculos care se dezvolta in fiecare an, aducand frumusetea si aspectul glamour in lumina reflectoarelor.

Reunite intr-un pavilion nou si modern, pe o suprafata expozitionala de peste 6000 de metri patrati, 118 companii din Romania si din tări precum Bulgaria, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Moldova, Rusia si Spania, prezinta ultimele tendinte in materie de hair-styling, ingrijire corporala si make-up.

Modexpo

Pentru pasionatele de fashion, in acelasi timp cu Cosmetics Beauty Hair se desfasoara si Modexpo expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie si accesorii.

Cu o participare interntionala din tari precum Grecia, India, Portugalia si Spania, Modexpo aduce laolaltă peste 53 de firme, pe o suprafata expozitionala de 1.500 de metri patrati.

Intre 27 si 30 septembrie, Modexpo aduce pentru vizitatorii specialisti, dar si pentru publicul larg, ultimele tendinte in fashion, cele mai noi modele de articole vestimentare si de incaltaminte, precum si cele mai ravnite accesorii, toate la preturi foarte bune.

Expozitia are drept obiectiv crearea unei platforme dedicate sectorului de textile, care sa reuneasca expozanti, specialisti (designeri, producatori, importatori, distribuitori) si public larg interesat de achizitionarea de produse potrivite oricarui  stil vestimentar, pentru orice ocazie si buget.

Vizitatorii targului se vor bucura de o gamă variata de produse si tehnologii, dar si de
evenimente conexe si demonstraţii practice, dintre care amintim workshopul de
croitorie, organizat de Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala, si
conferinta “Industria de textile – pielarie – de la traditie la sustenabilitate prin cercetare, dezvoltare, inovare” sustinuta de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Textile si Pielarie.

Program de vizitare COSMETICS BEAUTY HAIR si MODEXPO:
27 – 29 septembrie, orele 10:00 – 18:00
30 septembrie, orele: 10:00 – 16:00.
Acces:
Bilet intrare: 20 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.
Tarif acces parcare: 5 lei/ ora
Mai multe detalii despre evenimente se găsesc pe:
• www.expocosmetics.ro
• www.modexpo.ro
• Facebook: ExpoCosmetics si Modexpo Romexpo

Ne vedem la Cosmetics Beauty Hair!

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *