manichiura fmwg shellac luxe
Nails

CND Shellac Luxe – cum a rezistat pe unghiile mele?

Astazi avem niste vesti foarte bune de la CND Shellac pentru iubitoarele manichiurii semipermanente, dar care isi doresc si unghii sanatoase.

CND Shellac

Stim foarte bine ca aplicata sau indepartata incorect, manichiura semipermanenta ne poate deteriora unghiile. De asemenea, este foarte importanta si calitatea produselor folosite.

Iar noi ne dorim rezultate de durata, timp minim de asteptare, stralucire si rezistenta.

Ce e nou pe piata?

Intr-o societate in care totul se intampla cu viteza luminii, in care timpul este o resursa extrem de pretioasa, CND vine cu o solutie pentru o manichiura perfecta intr-un timp extrem de scurt – CND Shellac Luxe – lacurile semi-permanente in doar doua etape si timp de indepartare de doar 60 secunde!

Ce ofera CND Shellac Luxe?

Conform tehnologiei, produsul ofera cel mai rapid serviciu de gel polish si a fost dezvoltat pentru toti cei care doresc atat unghii puternice si sanatoase dar si durabilitatea si stralucirea  lacurilor traditionale  Shellac ™ CND, in cel mai scurt timp posibil.

CND Shellac

Primul pas al CND ™ Shellac Luxe ™ este culoarea care are baza adeziva integrata, urmata de un strat de top coat ce sigileaza culoarea si confera o stralucire de diamant. Noua pensula este mult imbunatatita, avand peste 200 de fire si permite o aplicare usoara, uniforma si precisa.

Produsul are aceleasi caracteristici ca si CND Shellac ™: timp de purtabilitate de 14+ zile si este apoi indepartat in salon.

CND Shellac

Dar noua tehnologie este mult imbunatatita si, multumita unor micropori unici, noul CND ™ Shellac Luxe ™  se indeparteaza rapid (impachetarea si indepartarea lacului dureaza acum  doar 60 secunde!). In plus, multumita naturii  poroase, produsele tratament, cum ar fi CND SolarOil ™ sau Rescue RXx, penetreaza placa unghiei, tratand in profuzime.

O alta particularitate a CND ™ Shellac Luxe ™   este designul elegant al sticlei, care acum are 12.5 ml.

CND Shellac

CND ™ Shellac Luxe ™   a avut lansarea oficiala in Romania saptamana trecuta in cadrul evenimentului anual Top Beauty Trade Show organizat de Top Line Romania, la care mi-a facut placere sa particip. La eveniment a fost prezenta si  Nataliya Al-Ta’ai, CND Ambassador Trainer.

Pe scurt despre CND ™ Shellac Luxe ™:

–              Aplicare de 10 ori mai rapida – baza este integrata in culoare;

–              Durabilitate si stralucire 14 zile+;

–              Extrem de usor de indepartat in doar 60 de secunde, fara ca unghia sa fie agresata;

–              Salonul salveaza 15 minute / aplicare in comparatie cu un sistem similar;

–              Selectie premium de culori – 65 de nuante dintre care 15 se regasesc exclusiv in colectia CND ™ Shellac Luxe ™;

Pe mine m-a incantat in mod deosebit ca putem sari peste aplicarea de baza, deoarece ea este integrata in culoare. Si recunosc ca si indepartarea rapida mi s-a parut un lucru foarte bun!

Ce manichiura am ales eu?

CND Shellac manichiura fmwg shellac luxe

Am optat pentru una din cele 15 noi nuante exclusive, respectiv pentru un mov inchis, peste care Iulia, specialistul CND, mi-a aplicat folie cromata holografica.

Astazi este deja cea de-a cincea zi de purtare si manichiura arata la fel ca in prima zi. Sper sa se mentina rezultatele pana in ziua 14!

manichiura fmwg cnd shellac luxe

Disponibilitate

Colectia CND ™ Shellac Luxe ™  este disponibila in magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, Bucuresti), pe www.toplineshop.ro si in saloanele partenere Top Line din tara.

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Drop me a message

Vă invit să mă urmăriți și pe:

Instagram – @monawithgloss

Facebook – From Mona with Gloss

YouTube – Mona Croitoru

TikTok – @monawithgloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *