Strongbow Appletone Party 2018_Lake Area
Events

In weekend ne vedem la Appletone Party

Parov Stelar, main line up la Appletone Party by Strongbow, primul festival dedicat cidrului din Romania
Strongbow Appletone Party 2018_Lake Area

Din line-up-ul celei de a 5-a editii Appletone fac parte si Helen, The Motans, dar si alti artisti cool ai momentului

Se anunta cel mai cool eveniment al toamnei – Appletone Party – primul festival dedicat cidrului din Romania, dand astfel startul pentru #RecoltaUrbana. Pe 7 septembrie, incepand cu ora 15:00, ne intalnim pentru a strange impreuna recolta de mere si a bea un cidru delicios si racoritor marca Strongbow, chiar in mijlocul naturii.

Strongbow Appletone Party (36)

Evenimentul se desfasoara ca in fiecare an pe malul lacului Straulesti, intr-o atmosfera care face trecerea de la vara la toamna, in cel mai placut mod. Invitatii devin parte dintr-o experienta urbana inedita care pare sa transforme orasul intr-o oaza de natura idilica.

Ca si in anii anteriori, atmosfera va fi sustinuta de concerte ale unora dintre cei mai apreciati artisti ai momentului. In aceasta toamna, Appletone are un line-up care anunta o seara speciala, iar trupa Parov Stelar promite un show incendiar. Artistul austriac si trupa sa sunt deja printre preferatii publicului din Romania, iar acordurile de jazz impletite cu cele electro si pop, rezulta intr-un sound unic, care te face sa-i recunosti dintr-o mie.

Strongbow Appletone Party
Din line-up mai fac parte si artistii Helen, The Motans & Soundopamine, dar si DJ-ii VRTW.

Line-up Appletone 2019 by Strongbow

Main stage

  • 14:00 – 16:00 Podcast VRTW
  • 16:00 – 18:00 Soundopamine
  • 18:00 – 18.30 DJ Alexincase
  • 18:30 – 19:15 HELEN
  • 19:15 – 19:45 (DJ Alexincase)
  • 19:45 – 20:30 The Motans
  • 20:30 – 21:00 DJ Alexincase
  • 21:00 – 22:30 PAROV STELAR
  • 22:30 DJ Alexincase

Water Stage

  • 14:00 – 1:00 Ufe, Alt Om, Sauce


Pe langa muzica, la Appletone, participantii vor avea parte de experiente care le vor ridica andrenalina iar distractia se va mixa natural cu momentele de relaxare. De la savurarea unui cidru in mijlocul naturii pana la activitati sportive cum ar fi Stand Up Paddle pe lacul Straulesti sau experienta de a urca pe un perete de escalada, toate vor crea o atmosfera #urbanbynature.

Nici arta nu va lipsi de la Appletone. Anul acesta, cei prezenti vor putea experimenta o expozitie de arta interactiva – Have a slice of Art – curatoriata de One Night Gallery, unde vor expune ilustratoarele Alina Marinescu si Alexandra Iliesco.

“Ne dorim ca Appletone sa pastreze ceva din bucuria verii, dar si sa ne aminteasca, in fiecare an, cat de frumos este momentul recoltei, in prag de toamna. Marul, ingredientul de baza al cidrului Strongbow, ne-a oferit inspiratia de a face primul festival din Romania dedicat cidrului si recoltei in mediul urban. De la an la an, am incercat sa facem din Appletone o amintire memorabila si un prilej de sarbatoare autentica si mereu proaspata. Ca un cidru racoritor”, spune Anca Musat, Director Marketing HEINEKEN Romania.

Mere, cidru savuros, muzica buna, food truck-uri cu mancare delicioasa, pe scurt, o atmosfera memorabila, reprezinta reteta de succes Appletone, singurul festival dedicat cidrului in Romania, o initiativa marca Strongbow.

Intrarea la Appletone Party se face numai pe baza bratarii de acces, care poate fi procurata prin intermediul comunitatilor Gradina Floreasca, Nuit Sociale, Curtea Scoalei si H2O Shop.

Appletone Party este primul festival din Romania dedicat cidrului, care marcheaza momentul recoltei de toamna, cand se strang merele, produsul de baza al cidrului.

Ne vedem acolo!

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

 *******

Drop me a message

Vă invit să mă urmăriți și pe:

Instagram – @monawithgloss

Facebook – From Mona with Gloss

YouTube – Mona Croitoru

TikTok – @monawithgloss

Recolta Urbana este platforma prin care Strongbow anunta inceperea sezonului de cules mere intr-un mod inedit si urban. Vedeta campaniei este marul, ingredientul care sta la baza cidrului – bautura autentica ce a cucerit consumatorii romani in urma cu 5 ani, atunci cand brandul Strongbow a fost lansat pe piata si a pus bazele a ceea ce urma sa devina categoria de cidru in Romania, alaturi de branduri precum Old Mout sau Cidru Mandru.

 

Pornit acum cativa ani ca petrecerea ce marcheaza momentul recoltei, Appletone a crescut de la an la an, reusind sa aduca in Bucuresti atmosfera unui adevarat festival in aer liber, cu artisti internationali cunoscuti, oferind totodata o noua experienta celor prezenti, prin activitatile variate din cadrul evenimentului.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *