deschiderea primark in romania cumparaturi from mona with gloss
Fashion News

Ce mi-am cumpărat de la Primark? Deschiderea în România

ce mi-am cumparat de la Primark from mona with gloss

Ce mi-am cumpărat de la Primark? Deschiderea în România

De luni întregi așteptam deschiderea în România a Primark. Magazinul îl cunosc din Anglia și mi-am luat de acolo o mulțime de articole. Așa că atunci când am descoperit vestea despre deschiderea în România m-am entuziasmat maxim și abia așteptam să vină data comunicata.

deschiderea primark in romania cumparaturi from mona with gloss

O nouă opțiune de shopping în București

Pe 15 decembrie s-a deschis Primark! Mult-așteptatul magazin emblematic prezintă tendințele în modă, de la tricotaje confortabile la costume inedite, toate la prețuri convenabile, completate de articole pentru femei, bărbați, copii și articole pentru casă, precum și produse de frumusețe și accesorii la prețuri rezonabile.

ce mi-am cumparat de la Primark from mona with gloss

De când am intrat în magazin mi-a atras atenția cât este de mare! Parterul este dedicat modei pentru femei, accesoriilor, zonei de frumusețe și beauty gadgets și a tendințelor. Iar la etaj găsiți zona de modă pentru bărbați și copii și cea pentru casă. Lumânarile parfumate și pernuțele decorative mi s-au părut foarte drăguțe!

Hai să vezi pe TikTok ce găsești acolo:

@monawithgloss Preturi la Primark si Marea Deschidere in ParkLake 😱👀🛍🛍🛍 #deschidereprimark #primark #primarkromania #haulprimark #5pasidebine #misiuneatiktok #fy #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #fypdongggggggg #fypp #fypdong #vreau #vreaupeforyou #vreaupefy #vreausaajungavirallll #vreau_pe_fyp #vreaupefy🙃💖 #vreausafiupefy #beautybloggerromania #beautyvloggerromania #beautyinfluencerromania #follow #followme #fmwgfashion #fmwgevents #fmwgbeauty #fmwgtesteaza #moda #modaromania #mall #parklake #mallparklake #primark #primarklovers32 #primarkbucuresti #primarkparklake #deschidere #eveniment #cumparaturi #cumparaturionline #cumparaturiprimark #cumparaturihaul #fashionbloggerromania #fashionvloggerromania #fashioninfluencerromania #primarkstore #primarkgoodies #primarkshopping #haul #hauls #hauler #haulshopee #haul2022 #cumparaturiromania #cumparaturiparklake #parklakemall #primarkafi #primarkaficotroceni #primarkparklake ♬ Exciting, fun, shopping, pop, loop – arachang

Dacă nu mi-ai dat un follow și pe TikTok, acum este momentul! Mersi!

Noul magazin Primark din ParkLake București se întinde pe o suprafață de 3.735 m2 împărțită pe două etaje și aduce clienților din România, în premieră, formula unică Primark ce îmbină cele mai noi tendințe cu produse de primă necesitate la prețuri convenabile.

De la ținute sclipitoare de petrecere pentru ieșirile de seară în oraș cu prietenii la pulovere festive asortate și ‘FamJams’ pentru întreaga familie, decorațiuni de Crăciun și produse de frumusețe indispensabile, cum ar fi setul Glow Gift și fardurile de ochi de la Primark, vei găsi cu siguranță achizițiile perfecte de sărbători, indiferent de bugetul de care dispui.

Ce poți găsi în magazinul Primark?

Partea din față a fiecărui magazin Primark este reprezentată de Trend Room, locul în care stiliștii brandului propun cele mai noi combinații de ținute, iar hainele și accesoriile de aici reprezintă cele mai hot tendințe din sezonul actual.

Apoi putem găsi zona pentru care Primark a devenit faimos: haine și accesorii basic din fiecare categorie (inclusiv haine sport, lenjerie intimă și pijamale), produse create sub diverse licențe (în prezent, brandul colaborează cu NFL și cu NBA, dar și cu Netflix, Disney și Marvel), gadgeturi (căști, baterii externe și cabluri) și articole de casă (aici se găsește aproape orice, dar împătimiții lumânărilor parfumate și ai vazelor vor fi încântați peste măsură).

Majoritatea hainelor de la Primark fac parte din categoria Primark Cares, linie ce reprezintă implicarea brandului în fabricarea de produse sustenabile la prețuri accesibile. Aproape 40% din hainele Primark sunt realizate din materiale reciclabile sau din materie primă ce provine din surse sustenabile, iar fashion-retailerul și-a propus ca, până în 2030, 100% din producția sa să fie realizată în acest mod.

Ce mi-am cumpărat de la Primark?

Știai asta despre Primark?

Primul magazin din istoria Primark s-a deschis la Dublin, în 1969, sub numele de Penneys. Compania fondată de Arthur Ryan și-a propus încă de la început să ofere haine la prețuri accesibile clienților săi.

Astăzi, Primark este unul dintre cei mai cunoscuți retaileri, cu peste 400 de magazine deschise în Europa și în Statele Unite.

Chiar dacă s-a extins constant de-a lungul anilor, sustenabilitatea și păstrarea accesibilității prețurilor au rămas obiectivele principale ale brandului. În același timp, pentru a păstra tradiția, peste 36 de magazine din Irlanda încă poartă denumirea de Penneys.

Următorul magazin care se va deschide în România va fi în mall-ul Afi Cotroceni anul următor.

 

Cum vi se pare noul magazin?

Până data viitoare,

From Mona with Gloss

Citește și Codițe împletite cu extensii făcute în Grecia

Drop me a message

Vă invit să mă urmăriți și pe:

Instagram – @monawithgloss

Facebook – From Mona with Gloss

YouTube – Mona Croitoru

TikTok – @monawithgloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *