Skin Care

Nivea a lansat bifazicul ROZ inspirat de pasarile Flamingo

Stiti deja ca sunt o consumatoare convinsa de demachiant bifazic de la Nivea, dupa cum v-am mai povestit in Consumatele cel mai des din 2017 si in Produsele consumate cel mai des. Imi cumpar aproape unul lunar. Iar acum am primit vestea ca Nivea a lansat bifazicul in editie limitata Pink Flamingo.

Adorat pasari flamingo? Checked!

fmwg flamingo love

Consumat obsesiv demachiant bifazic? Checked!

demachiant bifazic nivea fmwg

Cu rozul nu mai am neaparat o obsesie, aceea a fost in clasa a 9a, dar va spun sincer ca sunt tare curioasa sa incerc noua varianta. Si daca este buna sper sa o faca permanenta. Si apoi sa urmeze un bifazic mov! Ahh, asta ar fi ideal.

Oricum, cand il voi incerca o sa va povestesc imediat pe Insta Stories! Nu ma urmariti sau Insta nu va mai arata toate postarile? Intrati pe profilul meu – Monawithgloss – si de la cele 3 puncte de sus alegeti Porneste notificarile despre postari. Si gata, sunteti la curent cu tot ce postez.

Revenind la bifazic, ce am aflat pana acum despre el?

Pentru ca tu sa inchei ziua cu zambetul pe buze, NIVEA a pregatit editia limitata cu design unic Pink Flamingo care indeparteaza rapid chiar si machiajul rezistent la apa. Astfel, demachiantul bifazic pentru ochi si servetelele micelare 3 in 1 iti ofera ingrijirea delicata de care ai nevoie, inspirata de finetea pasarilor Flamingo.

Demachiantul bifazic delicat pentru ochi NIVEA Pink Flamingo indeparteaza chiar si cel mai rezistent machiaj, totul dintr-o singura miscare, fara sa freci puternic discheta pe piele. Asftel, formula este pe cat de puternica si eficienta, pe atat de delicata cu zona sensibila a ochilor.

Servetelele micelare 3 in 1 NIVEA Pink Flamingo iti curata tenul in profunzime, indepartand chiar si machiajul rezistent la apa. Astfel, pielea ta ramane curata si catifelata, chiar si atunci cand le folosesti zilnic.

Think pink si ai grija de tenul tau cu NIVEA Pink Flamingo in fiecare zi!

Pret maxim recomandat:
Demachiant bifazic NIVEA Pink Flamingo – 14 RON/buc.
Servetele micelare 3 in 1 NIVEA Pink Flamingo – 12 RON/buc.

Si chiar vreau sa va atrag atentie la preturile recomandate, pentru ca am avut neplacerea de a gasi bifazicul si cu 20 de lei in Dm, ceea ce mi se pare foarte mult. Cautati-l la pretul normal si luati eventual cate 2 ca sa nu alergati de fiecare data dupa un pret corect. Eu il cumpar in general din Mega cu 12-14 lei.

Acum astept si impresiile voastre despre noua lansare si Nivea, daca citesti asta, te rog sa ai in vedere si varianta mov!

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *