sesderma
Skin Care

Sesderma – Dermatocosmeticele bazate pe nanotehnologie

sesderma

Sesderma, compania spaniola infiintata acum 30 de ani in Spania de catre o echipa de medici dermatologi condusa de Dr. Gabriel Serrano, intra pe piata din Romania cu o gama inovatoare de produse dermatocosmetice. Compania foloseste nanotehnologia in dezvoltarea celor mai revolutionare solutii pentru tratarea pielii, atat a problemelor de suprafata, cat si a celor din profunzimea acesteia.

Produsele dermatocosmetice si tratamentele Sesderma sunt dedicate frumusetii si sanatatii pielii. Compania a dezvoltat doua linii principale: SESDERMA, cosmetice accesibile direct consumatorului si MEDIDERMA, o marca exclusiv dedicata profesionistilor din domeniul dermato – estetic.

sesderma

In prezent, piata produselor cosmetice din Romania este dominata de companii multinationale. Pozitia puternica a acestora pe piata locala este atribuita gamelor largi de produse, dar si investitiilor sustinute in comunicare. Majoritatea acestor produse intra in categoria cosmeticelor, segmentul dermato-cosmeticelor fiind in schimb mai putin acoperit.

,,SESDERMA este una dintre companiile pionere in dermato-cosmetica ce doreste sa aduca si in Romania produse dedicate tratarii problemelor pielii si a parului. Mai mult, SESDERMA vine cu produse specializate cum sunt cele anti-imbatranire, anti pete, anti seboreice, impotriva caderii parului etc. Am remarcat ca exista consumatori romani care cunosc marca SESDERMA deoarece, in calatoriile lor in afara tarii, au achizitionat sau au vazut aceasta marca.”, a declarat Dr. Serrano, fondatorul SESDERMA.

In prezent, Sesderma ofera tratamente pentru numeroase afectiuni ale pielii, dar si pentru ingrijirea dermatologica, ce se disting prin utilizarea celor mai noi tehnologii. Este singurul laborator la nivel mondial care produce cosmetice si dermatocosmetice care utilizeaza produse incapsulate in bule lipidice (nanolipozomi) si care aplica nanotehnologia in fabricarea produselor pentru piele. Aceasta tehnologie favorizeaza stabilitatea si, in special, transportul si patrunderea substantelor active in profunzimea pielii.

sesderma

 Compania a lansat recent mai multe linii de produse bazate pe geno-cosmetica, un alt pas in inovatia dermatocosmetica. Datorita acestei tehnologii se obtin substantele active pentru a actiona in structurile celulare si sub-celulare cu scopul de a repara daunele care pot exista in acestea.

Cea mai vanduta linie a Sesderma este C-VIT, marca de vitamina C lider in farmaciile din Spania, care confera luminozitate si reda vitalitatea tuturor tipurilor de piele. De asemenea, compania este recunoscuta pentru produsele cu nano retinol, care sunt cele mai eficiente si cel mai bine tolerate pe piata mondiala, in prezent. Se remarca linia Retiage cu 3 tipuri de retinol incapsulate in lipozomi. In ultimii ani, sunt cunoscute in intreaga lume si produsele cu acid tranexamic (Azelac RU, Atopises, Hidraderm TRX) care rezolva problema petelor si a pigmentarii pielii.

sesderma

Pentru cercetarea si dezvoltarea continua a tehnologiilor, compania lucreaza in parteneriat cu cele mai bune institute stiintifice ori de tehnologie, centre si universitati, alaturi de care dezvolta programe de cercetare si solutii inovatoare pentru piele, dintre care amintim: IECE, Echevarne, Bionos (Spitalul Universitar La Fe, Valencia), Spitalul General Universitar din Valencia, Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii din Valencia, Scoala de chimie a Universitatii din Valencia etc.

Dr. Gabriel Serrano sesderma

Produsele Sesderma vor fi comercializate in farmacii, iar cele profesionale in clinici medicale.

Distributia incepe in Bucuresti, dar, foarte curand, compania se va extinde si orase precum Timisoara, Constanta, Brasov si altele.

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *