ultrashine-lipgloss-melkior review fmwg
Make-up

Melkior a lansat UltraShine Lipgloss

Melkior a lansat astazi UltraShine Lipgloss, un gloss stralucitor cu aroma de bomboane. Eu vi l-am aratat acum cateva zile in avanpremiera pe Insta Stories si tot atunci am facut si swatch-uri ca sa il vedeti aplicat.

Un luciu de buze este intotdeauna o alegere buna. Il poti folosi in fiecare zi pentru un look lejer, dar si impreuna cu un ruj mat, caruia doresti sa ii oferi un plus de stralucire. Indiferent de alegere, buzele tale vor avea un aspect mult mai plin si apetisant.

Luciul de buze Ultrashine Lipgloss se gaseste in doua variante cromatice, una mai stralucitoare decat cealalta: Sirena (12510) si True (12511). El confera stralucire extrema datorita particulelor sclipitoare, este luminos si are o aroma placuta.

ultrashine-lipgloss-melkior review fmwg 2

Noul Luciu de Buze prezinta o textura usoara si confortabila. Contine un aplicator in forma de diamant, cu o textura foarte placuta, ceea ce face aplicarea fina si usoara. Important de retinut este faptul ca se poate aplica peste rujurile mate pentru a crea iluzia de buze mai pline. Sau se poate aplica direct pe buze, pentru un plus de stralucire.

Tip: foloseste un aplicator individual atunci cand aplici gloss-ul peste ruj pentru a nu pata aplicatorul produsului si a altera apoi culoarea din recipient.

Gloss-urile sunt disponibile online si in magazine la pretul de 49,90 lei.

Iar ca oferta de lansare Melkior ofera cadou primelor 100 de persoane care cumpara gloss-ul si un fard de obraz Pretty Pink. Mai multe detalii gasiti aici. Transportul este gratuit.

ultrashine-lipgloss-melkior review fmwg 3

Varianta mea preferata de gloss este Sirena, un mov delicat cu straluciri superbe in lumina puternica. 

ultrashine-lipgloss-melkior review fmwg 4

Voua care varianta va place?

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *