Seminarii FMWG

Ne vedem la CosmoBeauty – discutii si seminarii

Sunt super entuziasmata sa va anunt de noua editie CosmoBeauty. Aceasta este o editie aniversara, expozitia implinind 10 ani de existenta! In fiecare primavara, peste 8.000 de pasionati si specialisti de beauty isi dau intalnire la una dintre cele mai mari expozitii de estetica aplicata.

Cosmobeauty este un eveniment de referinta in industria infrumusetarii, adunand in portofoliu mai mult de 1.500 de branduri, zeci de master classes, sute de seminarii si workshop-uri.

Si vorbind despre evenimente trebuie sa va spun ca voi fi si eu acolo!

Sambata voi fi speaker in cadrul panelului de discutii Cum se comunica si dezvolta piata beauty in 2018 moderat de Bianca Tudor de la Elite Business Women. Vom discuta despre cum arata piata de beauty in 2018 pe diferite segmente de activitate, strategia de pozitionare pe piata, comunicarea de brand si planuri de viitor. Discutia va avea loc intre orele 10:30-12:30 in sala Bucuresti.

Apoi, duminica voi avea prezentarea Greseli in blogging-ul de beauty si cum sa le evitam. Vom discuta despre aspecte intalnite si invatate de-a lungul experientei celor 8 ani de beauty blogging. Vom atinge mai multe teme ca imaginea online si offline, aspecte tehnice, SEO, abordarea comunitatii si a brandurilor, consitenta, vlogging, crearea unui brand, continut si altele.

Eu zic ca va fi o prezentare foarte interesanta si utila si va astept cu drag sa o vedeti. Mai multe detalii gasiti in evenimentul de pe Facebook unde va invit sa dati si Attend.

Seminarul va incepe de la ora 10:20.

Ce va mai asteapta la CosmoBeauty?

Editia aniversara va fi una cu totul si cu totul speciala, desfasurandu-se pe parcursul a 4 zile, in perioada 8-11 martie, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms.

Un adevarat spectacol al frumusetii, unde sunt asteptati mii de pasionati si specialisti din domeniul beauty. Brandurile expozante s-au pregatit cu momente speciale si demonstratii, discount-uri la produse si numeroase surprize.

Expozitia se desfasoara concomitent, in 5 sali cu tematica: cosmetica-makeup-remodelare corporala, hairstyling-frizerie-barbering, nails, iar demonstratiile si prezentarile de tendinte si produse au loc in fiecare zi, de la 10.00-18.00.

Pe lista trainerilor si speakerilor se afla nume precum: Mirela Vescan, George Soare, Maria Pauna, Mona Marinescu, Iuliana Sandu, Marie Luise Wilz-Melgaard, Patrick Maldinger, Radu Pitulea, Ciprian Ungureanu, s.a.

Fondatorul CosmoBeauty, Isabela Vasile, owner Rouge Media, declara ca “Anul acesta am pregatit numeroase surprize pentru vizitatori si o tombola de neratat cu premii in valoare de 1.300 de euro. Cred ca toate femeile care iubesc produsele de infrumusetare isi vor gasi cadourile potrivite la expozitia noastra, avand in vedere ca prima zi de expozitie este chiar pe 8 martie.”

Cosmobeauty gazduieste si evenimente speciale precum Zilele Frumusetii – un maraton de seminarii si workshopuri gratuite, dar si cea mai mare competitie de unghii din Romania, cu renume international, Nailpro.

Cele 4 zile de frumusete se vor incheia cu GALA COSMOBEAUTY, unde cei mai buni dintre cei buni vor fi premiati pentru cariera si aportul deosebit adus industriei de infrumusetare. In premiera, publicul are sansa sa voteze Personalitatea Anului, unde printre nominalizati se afla: Alexandru Abagiu, Cristina Grama, George Soare, Sinziana Iaru, Sorin Stratulat, Tatiana Litvinov si alte personalitati marcante din domeniu.

Asa ca ne vedem acolo! Abia astept!

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *