Cosmoworld 2019 fmwg
Events

Ne vedem la CosmoWorld

Anul acesta expozitia CosmoWorld se desfasoara in perioada 12-14 Aprilie si imi face mare placere sa va spun ca ne vedem acolo! Eu voi fi prezenta alaturi de Machiaj Prostetic Romania si asa cum v-am obisnuit va invitam sa vedeti masti prostetice create de noi si demonstratii de face & body painting si de machiaj de efecte speciale.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Machiaj Prostetic Romania (@machiajprosteticromania) pe

Pe langa acestea, echipa Machiaj Prostetic Romania va poate da toate detaliile despre cursuri de Machiaj Prostetic si Machiaj de Efecte Speciale – programa, durata, desfasurare, pret.

Despre CosmoWorld

Cosmoworld este un evenimeniment dedicat intregii industrii Beauty si va avea loc ca de obicei la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti.

Evenimentul este creat de catre specialisti pentru specialisti si reuneste diverse sectoare ale industriei frumusetii: cosmetica, spa, hair, make-up, nails, tehnologie si educatie.

Cosmoworld 2019 fmwgPe durata celor trei zile, evenimentul va gazdui specialisti din industrie, atat din tara, cat si din strainatate. Acestia vor impartasi din propria experienta profesionala celor care isi vor dori sa participe cu scopul de afla mai multe informatii, de a dobandi noi cunostinte sau celor care vor sa isi descopere laturile creative.

La Cosmoworld se vor intalni profesionisii si expertii din diferite domenii care vor sustine numeroase demonstratii si prezentari de produse, workshop-uri si seminarii, pe scena si in salile special amenajate.

Programul de la scena

Program sala Atena cosmoword 2019

Programul workshop-urilor si seminariilor

Program sala Viena cosmoworld 2019

Pe langa specialistii din intreaga industrie Beauty, vor fi prezenti producatori si distribuitori de produse si accesorii din toate sectoarele, precum si asociatii, presa si scoli de profil.

Expozantii din cadrul evenimentului

Pe langa standul Machiaj Prostetic Romania unde va asteptam cu drag, in cadrul expozitiei veti gasi branduri cunoscute si apreciate ca Melkior, Beauty One, Cupio, Roge Cavailles, Rowe, AMA Pigments si multi altii.

Programul de vizitare este intre 10 si 18 in fiecare din cele 3 zile, iar biletul de acces este 10 lei.

Ne vedem la CosmoWorld!

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *