provocarea taft fmwg
Sunt pasionata de beauty si make-up si ador revistele glossy. Imi place sa fiu la curent cu ultimele aparitii din domeniile de beauty si fashion si sa incerc noile produse aparute pe piata. Si bineinteles imi place sa scriu despre ele!
Ador machiajul glam si colorat si unghiile cu modele cat mai diverse. Am folosit primele farduri la 12 ani si primul mascara la 13 ani (si tot atunci mi-am facut si primele suvite colorate – rosii, desigur!). De la 13 ani am inceput sa citesc reviste glossy (care nu erau atat de numeroase ca astazi) si am chiar si o colectie completa!
Astfel, din pasiune am dobandit experienta in beauty si tot din pasiune am creat acest blog!
Iar mai apoi am incercat sa ma perfectionez cat s-a putut de mult! Ma preocup de dezvoltarea profesionala continua si imi place sa invat mereu ceva nou:

  • Am terminat cursul de Make-up Avansati la Dalles Go si am obtinut certificatul de calificare profesionala de machior;
  • Am participat la seminarii si masterclass-uri sustinute de make-up artistii profesionisti recunoscuti in domeniu – Alexandru Abagiu, Mirela Vescan, Marian Tanase, Antonia Rondelli etc.
  • Am o diploma in cosmetologie obtinuta in urma unui curs sustinut de prof. Umberto Borellini.

Iar de curand m-am apucat si de clipuri pe YouTube!

De asemenea, am editat revista FMWG Magazine si organizez FMWG Beauty Awards – singurele premii de beauty din blogosfera romaneasca de beauty! Iar in fiecare nou an pe care il implineste blogul organizez un eveniment glossy la care sunteti toate asteptate!

Sper ca va place blogul From Mona with Gloss si va multumesc ca il cititi!
Cu drag,
Mona
colaj-fmwg par

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre povestea si universul FMWG va invit sa accesati http://www.monacroitoru.ro/

Iar ca sa fiti la curent cu tot ce se intampla, abonati-va la Newsletter:

P.s.: Newsletter-ele FMWG contin tot felul de surprize. Nu le ratati!