Nails

Rezistenta indelungata cu CND Creative Play

CND a lansat o noua colectie de peste 50 de nuante de oja, intr-un ambalaj plin de personalitate – culori sub forma de lac semipermanent, mega indraznete, irezistibile, care au ajuns acum si in saloanele din Romania si se regasesc in saloanele din toata lumea.

Toti iubitorii de lac semipermanent din Milano pana la Moscova si Macau, carora le plac aparitiile spectaculoase la fiecare petrecere, pot acum sa capteze toata atentia asupra lor cu noul sistem CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish.

Pentru toate femeile care au o viata sociala mega activa, incat calendarul acestora nu poate sa tina pasul, noul lac semipermanent devine cu adevarat o dependenta, in care te poti increde oricand pentru a avea unghii fabuloase!” spune Cherie Pollard, Global Team CND.

Daca doresti o manichiura impecabila in culori minunate care se evidentiaza si care dureaza de la eveniment la eveniment, trebuie sa porti  CREATIVE PLAY™ Gel Polish si sa petreci intr-o tinuta perfecta.

Cauta un profesionist care stie sa aleaga din zecile de culori si finisaje nuanta care ti se potriveste perfect in functie de culoarea pielii tale. Nu te teme, chiar si festivalurile care dureaza peste o saptamana nu sunt o problema pentru CND. Formula cu un finish infailibil nu se matuieste si rezita cel putin 14 zile.

Cei 3 pasi CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish:

  • Starts off strong: CND’s CREATIVE PLAY™ Gel Base Coat este primul pas pentru o relatie speciala cu manichiura sau pedichiura ta, care dureaza pana la 14 zile.
  • Culori vibrante: fiecare lac semipermanant contine pigmenti micronizati pentru culori ultra-intense de la clasicele rosu si roz, la nuante cool de albastru si mov, verde funky si nuante de galben – toate cu efecte speciale: cream, metallic, pearl, satin, holographic glitter, metallic glitter sau transformer.
  • Un final mega rezistent si mega stralucitor: sigileaza aceasta experienta si te poti bucura de o manichiura extraordinara, perfect protejata de durabilitatea Top Coat-ului, ce ofera stralucire high-gloss.

CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish este o culoare de mega impact ce dureaza cel putin 2 saptamani, ideala pentru look-uri trendy, super indraznete, cu un finish unic. Afirma-te din multime purtand nuantele CND!

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *