Nails

Colectia de primavara CND Chic Shock

O data cu venirea primaverii CND lanseaza o colectie colorata si pastelata de lacuri de unghii, inspirata de trendul K Pop.

La evenimentul de lansare am avut placerea sa o avem alaturi de noi pe Svetlana Korobeynikova, CND International Sales Manager, care ne-a povestit cum se seteaza trendurile in materie de nail design si nu numai.

Colectia CND pentru primavara 2018 este inspirata din  cultura sud coreana K-Pop si  contine pasteluri in nuante dulci, imbinand culori indraznete, dar in acelasi timp foarte feminine.

Colectia cuprinde roz pastel (Candied), baby blue (Taffy), galben delicat (Jellied) si o nuanta de lavanda (Gummi). Nuantele lansate pentru aceasta primavara au fost deja purtate de modele pe catwalk pentru brandul Ryan LO SS18 la London Fashion Week.

“Acesta este cel mai tentant pas de auto-exprimare”, spune Jan Arnold, Co-fondator si Art Director CND ™. “Indiferent daca va place sau nu dulcele, sau daca exista in voi ritm de hip hop, trebuie sa abordati aceste nuante in creatii complexe, pentru ca in acest sezon, aveti permisiunea deplina de a va rasfata cu colectia Chic Shock”.

Creeaza un look indraznet a la Lolita, purtand culori monochrome sau abordand o manichiura ombre. Colectia este disponibila atat in lacuri saptamanale Vinylux  cat si in nuante de lac semipermanent Shellac!

Pentru manichiura mea mi-a fost greu sa aleg doar o singura culoare, asa ca am rugat-o pe Iulia, nail designerul CND sa imi aplice combinat nuantele de roz, lavanda si galben.

Deja port acest model de 3 zile si unghiile arata foarte bine. Culoarea nu s-a tocit la varfuri si este la fel de lucioasa ca dupa aplicare.

Noile oje sunt disponibile in magazinul TopLine, dar si in saloanele partenere.

Care este nuanta voastra preferata din colectie?

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *