a femme magazin sun plaza 3
Fashion

O noua locatie de shopping pentru clientele La Femme

a femme magazin sun plaza 3

La Femme Romania, unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti, a inaugurat pe 22 martie, cel de al zecelea magazin din reteaua nationala.

La Femme Romania isi va intampina clientii intr-un nou spatiu situat la etajul 1 din aripa noua a Centrului Commercial Sun Plaza. Noul magazin se intinde pe o suprafata de 55 metri patrati si continua traditia La Femme: focus pe haine in stilul clasic-chic, urmand cele mai noi tendinte de la Paris!

la femme magazin sun plaza 2

Cu o istorie de peste 20 de ani, La Femme Romania ofera o experienta de shopping memorabila si o varietate de outfituri si accesorii in stilul office, casual, cocktail sau eveningwear.

Imprimeurile florale sau detaliile romantice, alaturi de croielile clasice sunt doar cateva dintre trendurile cheie ale noii colectii de primavara.

Primul magazin La Femme Romania a fost deschis in Bucuresti in anul 1997, in Pasajul Villa Crosse.  In prezent, marca este prezenta pe piata cu un total de zece magazine in Bucuresti, Pitesti si Constanta si are o cifra de afaceri de peste un milion de euro anual.

a femme magazin sun plaza 2

21 ani de La Femme inseamna surprize pentru clienti in toate magazinele retelei din Bucuresti (Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei-Pasaj Vilacrosse, Galeria Cora Lujerului, Mega Mall Pantelimon, Sun Plaza), Pitesti ( Mall Pitesti si Calea Bucuresti)  si Constanta (Centrul Comercial Tom si City Park Constanta). Dar si pe lafemme.ro, pentru cei dornici de shopping online.

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *