Fashion

Heidi si Mihai Albu lanseaza o colectie de pantofi neplictisitori

Ce se intampla cand ciocolata intalneste designul? In toamna aceasta, HEIDI propune iubitoarelor de ciocolata si design neconventional o colectie de pantofi neplictisitori, in editie limitata. Pornind de la pasiunea comuna pentru ciocolata, artizanat si creativitate, Mihai Albu a creat pentru HEIDI, in exclusivitate, cinci modele de pantofi inspirati din universul ciocolatei.

Designerul a gustat sortimentele HEIDI, apoi le-a transformat in texturi, culori si forme de pantofi, alegand materialele cu aceeasi grija cu care maestrii ciocolatieri HEIDI aleg ingredientele.

Colectia imaginata de Mihai Albu este un must have in garderoba oricarei femei, iar culorile indraznete si designul modern sunt tendintele acestui sezon. Colectia include piese pentru toate anotimpurile, fiind dedicata celor care aleg un stil #neplictisitor: balerini, botine, sandale, pantofi stiletto si pantofi cu toc patrat.

Sursele de inspiratie ale designerului sunt gamele Heidi Dark si Heidi Grand’Or, care aduc laolalta peste 20 de compozitii de ciocolata.

 

Pentru a intra in posesia unei perechi din colectie, pasionatii de ciocolata HEIDI Dark sau HEIDI Grand’Or sunt invitati sa inscrie codul unic din interiorul ambalajului prin SMS la numarul 1718 sau pe site-ul campaniei neplictisitor.ro. Astfel, vor intra in tragerea la sorti care le poate aduce o pereche de pantofi in fiecare zi sau una dintre cele 7 colectii complete semnate de Mihai Albu, saptamanal.

Pentru fanele paginii de Facebook, Heidi a pregatit si alte surprize impreuna cu Mihai Albu. Campania „Pantofi Neplictisitori” se desfasoara in perioada 2.10 – 30.12.2017 si se adreseaza femeilor creative, care savureaza fiecare patratica de ciocolata neplictisitoare, dar si barbatilor care doresc sa ofere un cadou surprinzator unei persoane dragi.

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *