Health&fitness

Fit Mom in Action – un program pentru viitoarele mamici

Din luna aprilie, Diana Stirbu lanseaza Fit Mom in Action, primul program de antrenamente din Romania dedicat femeilor insarcinate ce vor fi coordonate de o antrenoare insarcinata, devenind astfel prima femeie insarcinata din Romania care preda sport viitoarelor mamici.

Fosta sportiva de performanta si instructor de peste 9 ani, timp in care a activat ca antrenor personal, tehnician nutritionist si antrenor de grup (aerobic, step aerobic, functional training, pilates, kangoo jumps), Diana Stirbu a intrat intr-o noua perioada din viata ei si va deveni mamica.

Diana le propune femeilor care trec prin experienta sarcinii sa devina mamici active, exercitiile fiind benefice atat pentru mama, cat si pentru bebelus. De asemenea, sportul realizat in timpul sarcinii le va ajuta sa revina la silueta dinainte de sarcina mult mai repede.

Antrenamentele sportive din cadrul programului, un mix de aerobic, pilates si functional training, se adreseaza atat femeilor insarcinate, cat si proaspetelor mamici sau femeilor care isi doresc sa ramana insarcinate si vor fi predate de Diana pe toata perioada sarcinii sale.

“Eu, in calitate de antrenor, va voi insoti si ghida spre aceasta noua identitate, de mama si femeie si va voi ajuta sa fiti in cea mai buna forma fizica. Programul se adreseaza femeilor insarcinate si de asemenea, proaspetelor mamici. Vazand foarte multe femei ce se confrunta cu aceeasi problema, am creat programul cu speranta ca impreuna vom reusi sa fim mai active si sa transformam perioada de sarcina in cea mai frumoasa experienta. In acest program nu este vorba doar despre inot, pasi de baza, pilates, yoga, sau alte tipuri de antrenamente, ci despre Body And Mind Revolution: inainte, in timpul si dupa sarcina, spune Diana Stirbu.

Programul se lanseaza dupa Paste, iar prima grupa va incepe pe 24 aprilie 2017 si se va incheia pe 24 mai 2017.

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (2)
  1. Mi-ar fi prins bine un astfrl de program in timpul sarcinii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *