Lifestyle

Cadouri impreuna cu revistele lunii Octombrie

Comments (10)
 1. Diana says:

  foarte simpatice cadourile! maine purced si eu sa imi cumpar cate ceva!

 2. L'occitane suna bine πŸ™‚

 3. Irynuk says:

  multumim ca ne informezi:D

  Imi plac ceasurile:X

 4. @Diana: Eu o sa merg in cautarea revistei Unica sa vad ce cadou voi gasi pe placul meu πŸ™‚

 5. @FromMegwithLove: Da, si miroase foarte bine! πŸ™‚

 6. @Irynuk: Cu placere! Cel ciclam este preferatul meu! :*

 7. Mona tu ti le-ai luat din Inmedio? Eu le-am cautat ieri in tot orasul, vroiam neaparat Cosmopolitan si nu gasesc πŸ™ Of! Asa e cand stai in oras mic πŸ™

 8. @AdelinaTomescu: Nu, le-am cumparat de la chioscurile de ziare din cartier. Imi pare rau ca nu ai gasit revista πŸ™ Dar poate poti ruga la unul din chioscuri sa ti-o aduca. Eu asa mai fac daca nu gasesc o revista.

 9. Alle. says:

  Mi-am luat Unica si am prins o MEGA oferta : revista+ gel de dus avon senses de 500 ml, care miroase DIVIN! :D:D So happy! Dar era singurul exemplar la InMedio-ul din orasul meu..
  Elle mi-as lua-o numai pt a incerca mostra aia de parfum de la Givenchi πŸ˜€ Ca am auzit numai de bine despre parfumul acela..

 10. @Alle.: Wow, pai este in mod sigur cea mai buna oferta din cele disponibile! Eu nu am vazut cu gel de dus (mi-as fi luat in mod sigur) si m-am ales cu un Shimmer stick care nici nu se prea vede πŸ™ Iar parfumurile Givenchy sunt preferatele mele, Ange ou Demon imi place in mod special, dar l-am preferat in varianta clasica. Inca nu am incercat mostra, dar m-ai facut curioasa. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *