Fashion

Shopping de weekend

Comments (16)
 1. Superb plicul… oribila experienta. In alta tara cel mai pbb primeai si un bonus pe langa produsul la pretul afisat. Macar diferenta nu a fost prea mare, iar produsul chiar 'face toti banii'.

  1. Mersi! Si ai dreptate, cred ca asa ar fi procedat!

 2. clarra says:

  De multe ori se intampla ca cei care vin la cumparaturi in magazin sa ia un produs de la raft si apoi sa-l lase in alta parte, aiurea… si asa se intampla sa gasesti un produs la pret intreg pus la categoria de produse reduse 🙁

  1. Stiu ca se mai intampla, dar la raft erau 5 sau 6 genti de acelasi fel, deci in mod sigur nu erau puse aiurea acolo. Pretul era pus gresit.

 3. Ce cumparaturi frumoase!:X

 4. Andreea DLC says:

  Cat de simpatic e inelul!

  1. Ma bucur ca iti place! :*

 5. coco says:

  frumos inelus !

 6. simi_for says:

  Imi pare rau pentru experienta neplacuta. Eu am patit asa cand mi-am achizitionat un corp de mobilier care la raft era 800 ron iar la casa 1000. Am facut scandal si am cerut sa vb. cu un superior…eu am avut noroc si am cumparat produsul la pretul de raft(800), ceea ce mi s-a parut corect.
  Eu n-as fi lasat asa treaba, cred ca-i amenintam si cu ANPC-ul:).
  Pup:*

  1. Multumesc! Dar in cazul tau diferenta era mult mai mare. Mi se parea normal sa le atragi atentia, iar ei sa actioneze in consecinta. In schimb am publicat link-ul pe Facebook si i-am intrebat ce parere au. Acum sunt curioasa daca voi primi un raspuns si care va fi acesta. Pupici :*

 7. Madlen says:

  ce tare e inelul:x

 8. Alina says:

  si eu patit la fel ca tine cu o fusta, dar nu mai stiu exact magazinul. era expusa la un raion cu preturi mici, iar ea de fapt costa dublu. eu n-am primit nici scuze. am cumparat-o insa pentru ca imi placea mult.

 9. Pixie says:

  si eu am patit asta in new look cu un sutien….pe eticheta un pret la casa altul….din pacate nu aveam chef de cearta dat meritau o injuratura buna

 10. Ioana says:

  Inelul este adorabil! Plicul e foarte dragut, pacat insa ca trebuie sa treci prin experiente de genul asta.. corect ar fi fost ori sa-ti ofere o reducere ori un cupon.
  Sunt curioasa ce-ti raspund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *