Comments (10)
 1. sunshine says:

  Superb:XIti sta f bn:*

 2. Pixie says:

  are niste culori superbe paleta asta 😡 si-a luat-o si roz pana la urma 😀

 3. Pinkie says:

  Monaaa…in sfarsit am mai gasit si eu trusa si astazi am cumparat-o. I just love it! si vad ca si tu la fel!!! Dragut machiajul, tocmai ma pregateam sa te cert ca nu ai blenduit culorile, dar m-am uitat mai bine la pozele cu ochii inchisi, iar machiajul este executat impecabil. Este foarte frumos..despre culori nu mai spun nimic. Stii tu…dragoste la prima vedere:P Te pup!

 4. Sadie says:

  Mie imi plac machiajele tale, cu un singur minus si sper sa nu te superi: cred ca acea culoare care se termina deasupra pliului pleoapei ar trebui blenduita putin cu o culoare deschisa care sa vina pe arcada.

  Mie asa mi-ar placea mai mult, dar tu esti libera sa procedezi cum vrei, poate ai un motiv pentru care nu blenduiesti culoarea respectiva.

 5. @pixie: Sunt de acord cu tine! Si eu sunt topita dupa aceste culori. Si ma bucur ca a gasit-o si Pinkie! :*

 6. @pinkie: Ma bucur foarte mult ca ai reusit sa o gasesti! Si mersi, mersi! Ma bucur ca iti place si ca nu ma mai certi! 😀 Pupici si astept sa vad si la tine un machiaj cu noua trusa! :*

 7. @sadie: Mersi si sigur ca nu ma supar! Criticile constructive sunt apreciate! 🙂 In machiajul de mai sus am aplicat 3 nuante vertical si le-am blenduit pe zona de trecere pentru crearea unui degrade. Nu am vrut sa mai aplic o alta culoare pe arcada. Am pastrat culoarea de sus pana jos. De asemenea, imi place sa se vada conturul machiajului pe arcada. Cred ca tu te referi la blenduirea unei culori care sa faca machiajul “pierdut” pana in highlighterul de sub spranceana. Am inteles bine?

 8. Sadie says:

  Da, Mona, ti-ai dat seama la ce ma refeream.
  Oricum, esti foarte frumoasa!

 9. @sadie: Mersi mult! Esti o draguta! Si o sa tin cont de sfatul tau si o sa incerc si o astfel de blenduire! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *