Make-up

LOTD: Pretty in pink

Previous ArticleNOTD: Foarte colorat
Comments (10)
 1. stilistele says:

  foarte faina combinatia intre roz si orange…arata super!

 2. Ramona D says:

  Nu vreau sa fiu rautacioasa,dar sincer,nu te pricepi la machiaj…si nici la coafat,nu consider ca meritai sa castigi paleta de la divahair…dar nu iti spun asta ca sa te fac sa renunti,ci ca sa fii constienta de asta si sa iti perfectionezi tehnica pentru ca in momentul de fata…ei bine te descurci chiar mai rau decat mine

 3. modniza says:

  frumusica mea ,superb,imi place maxim!! pup. vii la expo beauty sapt viitoare?

 4. So pretty:X:) imi place rozul:X Te prinde!:D

 5. @stilistele: Mersi mult! Ma bucur ca iti place!

 6. @Ramona D: :)) Mersi pentru aprecieri! Vrei sa stii ce mi-a placut mie? Descrierea pe care o ai despre tine – “Ordinary girl”. Ordinary = obisnuit, banal, mediocru. Intr-adevar! Mult succes cu blog-ul in continuare!

 7. @modniza: Mersi mult! Ma bucur! Sigur ca vin, dar as vrea sa merg joi in timpul zilei. Poate chiar pe la pranz. Tu cand ajungi? Pupici :*

 8. @C.L.M.`s Nail Art Blog: Iti multumesc mult! :*

 9. Ramona D says:

  “Vrei sa stii ce mi-a placut mie? Descrierea pe care o ai despre tine – “Ordinary girl”. Ordinary = obisnuit, banal, mediocru. Intr-adevar!”

  E o ironie?Pentru ca sincer nu inteleg,daca mi-am exprimat parerea despre machiajul tau,tu consideri ca e adecvat sa spui ca sunt mediocra,banala?
  Descrierea aceea o am de foarte multi ani,si am scris ordinary cu sensul de obisnuita,ne iesita din comun,la fel ca si tine,dar poate tu preferi sa primesti doar feedback pozitiv,nefolositor,decat feedback constructiv.

 10. @Ramona D: Eu nu am spus nimic despre tine, tu ai scris asta. Eu doar ti-am spus ce reprezinta. Cat despre criticile constructive, bine-nteles ca le astept si le apreciez atata vreme cat asta sunt. Faptul ca tie iti pare rau ca am castigat acea paleta la concursul Diva Hair nu reprezinta nimic constructiv. Daca imi spuneai ceva concret legat de blending, culori, tus, mascara orice … intelegem, era un sfat si il priveam ca atare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *