Hair Care

Manufaktura

Comments (8)
 1. Cupcake says:

  chiar aseara i-am trimis comm unei tipe ca am fost acum 3 zile intr-un magazin si am vazut produse manufaktura la -10% -20% dar nici macar nu m-am dus sa vad cum miros/ce contin/ce sunt.

 2. LittleD. says:

  Nici eu nu am incercat pana acum produse de la ei, insa mi-as dori datorita review-urilor bune.
  Abia astept impresii!
  Pupici

 3. @cupcake: eu am citit despre ele pe blogurile de beauty si eram curioasa. Am vazut in magazin o promotie disponibila 2+1 unde al treilea produs era gratis. Dar nu am cerut mai multe detalii pentru ca aveam voucherul de 50%. Iar cu detalii voi reveni dupa ce le voi incerca.

 4. @LittleD: Voi reveni cu ele! Pupici :*

 5. YellowJade says:

  Eu am de la ei o crema din gama cu bere si mi se pare foarte ok. Iar prietena mea are un sampon si mi-a spus ca ii place mult.
  Pupici, sa te bucuri de noile achizitii!

 6. auroratoma says:

  Si eu am avut vouchere, dar erau limitate la 140 de lei din pacate :(. Eu una sunt foarte incantata de produse desi am incercat doar gama cu vin pana acum.

  Sa le folosesti cu mult drag!
  Pup!

 7. @YellowJade: Si eu sunt curioasa cum e gama cu bere. Cred ca din acea gama va fi urmatorul produs pe care il voi cumpara. Mersi si pupici :*

 8. @auroratoma: Nu stiam ca exista o limita. Noi am cumparat impreuna de vreo 155 lei (daca tin minte exact) – deci nu cred ca voucherul avea limita. Si deocamdata si eu am incercat doar gama cu vin. Mai aveau un gel de dus care mirosea a pere absolut superb! Cred ca o sa mai incerc produse de la ei. Mersi si pupici :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *