Skin Care

Noutati de la Dove – gama Go Fresh Restore

Dove stie ca frumusetea adevarata incepe cu o piele sanatoasa si catifelata pe care orice femeie o poate obtine printr-un ritual de ingrijire zilnica. Si pentru ca ingrijirea pielii sa devina un moment special, Dove ne propune noua gama Go Fresh Restore, ce ofera echilibrul perfect intre ingrijire si revigorare.

Noua gama Dove Go Fresh Restore asigura o experienta senzoriala unica gratie parfumului proaspat de smochine si flori de portocal, precum si o ingrijire superioara a pielii datorita tehnologiei inovatoare Nutrium MoistureTM din gelul de dus nutritiv si a cremei hidratante din sapunul-crema Dove.

Sapunul-crema Dove Go Fresh Restore cu 1/4 crema hidratanta si parfum proaspat de smochine si flori de portocal iti lasa pielea fina si catifelata si iti ofera o senzatie de prospetime si revigorare.

Gelul de dus nutritiv Dove Go Fresh Restore te revigoreaza si iti lasa o senzatie de prospetime datorita parfumului proaspat de smochine si flori de portocal. Bucura-te de o piele hidratata si ingrijita datorita formulei inovatoare cu agenti de curatare delicati si Nutrium Moisture™ – un amestec unic de agenti de hidratare si lipide proprii pielii. Gelul de dus nutritiv Dove Go Fresh Restore hraneste pielea in profunzime (Stratum Corneum) si ii reda frumusetea naturala chiar din timpul dusului.

Descopera frumusetea cu noua gama Dove Go Fresh Restore!

Preturi recomandate:

Gelul de dus nutritiv Dove Go Fresh Restore, 250 ml – 13,52 lei

Sapunul-crema Dove Go Fresh Restore, 100 g – 3,62 lei

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *