Lifestyle

Vrei sa ne cunoastem?

Comments (9)
 1. Flory Florentina says:

  Imi doresc sa ne intalnim sa stam de vorba mai mult. Mai ales ca vor fi si alte bloggarite dragi mie. Te pup.

 2. denisa says:

  Eu as veni in limita timpului disponibil, mai ales ca te-am cunoscut la un targ. Iti citesc blogul intens, imi place cum scrii, ai ceva aparte glamour si mi-as dori sa cunosc lumea voastra a blogaritelor de beauty. Pupici!

 3. andreea tudor says:

  Mi-ar placea sa te insotesc si sa povestim la o cana de ceai despre pasiunea noastra pentru cosmetice.

 4. Alina Gabriela says:

  Mi-ar placea sa te vad face to face, sa stam de vorba ca de la roscata la roscata, sa ma conving pentru a nu stiu cata oara ca esti cea mai priceputa in acest domeniu, si poate sa mai invat ceva si de la colegele tale.

 5. Cristiana says:

  Draga Mona,
  Chiar daca ne cunoastem, mi-ar face o deosebita placere sa ne revedem.Esti o persoana absolut minunata, in compania careia m-am simtit extraordinar data trecuta. Daca la inceputul anului am fost una dintre norocoasele care a castigat produsele cele mai votate ale anului 2013, acum sper sa fiu eu cea aleasa pentru intalnire.Ar fi un cadou minunat -mai ales ca pe 6 (sambata) este ziua mea.
  Te imbratisez cu drag,
  Cristiana

 6. Dobre Adriana-Elena says:

  Imi e dor de tine 🙂

 7. Elis says:

  Buna. Mi-ar placea sa ne putem vedea si sa apucam sa vorbim cat mai mult despre beauty, cosmetice, fashion si alte pasiuni comune pe care le avem. Noi ne-am mai vazut o data ( la seminarul tau de la Romexpo), dar din pacate nu am apucat sa vorbim prea multe..eu eram in criza de timp. Sper ca de data asta sa am sansa sa te cunosc mai bine pe tine si pe colegele tale. pupici

 8. denisa says:

  Iti multumesc Mona. Nu credeam ca vei alege din numeroasele comentarii tocmai pe mine. Abia astept sa intru in lumea de beauty&chic&glamour! Pupici!

  1. Mona says:

   Cu mare drag! Ne vedem maine la 12 😀 Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *