Events

Ce zici de un workshop de Fashion PR?

profesori

La finalul lunii martie, primul workshop de Fashion PR din Romania isi deschide din nou portileVicki Nicola si Noemi Meilman, profesoarele workshopului, sunt pregatite sa dezvaluie totul despre comunicarea in moda.

Cum sunt PR-izati designerii romani, povesti memorabile, ADN-ul brand-ului, celebrity endorsement, evenimente, bugetul de comunicare, the PR Girl in social media, dar si despre cum se naste un brand de moda romanesc si cum se mentine in atentia presei si a clientilor  sunt doar cateva dintre subiectele dezbatute in cadrul workshopului.

Vicki-Nicola

“Va astept la cursul de Fashion PR advanced pentru o conversatie care sa inspire si sa imbrace teoria intr-o haina mereu creativa. Da, am convingerea ca si in moda, si in PR excelenta se naste din fler personal, pasiune si creativitate. Asa ca va propun sa exploram acest domeniu dincolo de practici de comunicare inventariate formal dar, mai ales, prin experienta personala, exemple relevante si invitati consacrati din industrie”, spune Vicki Nicola.

Noemi-Meilman

“Fashion PR este despre oameni, despre relatiile dintre acestia si diverse contexte. Trebuie sa iti placa ceea ce faci. Acesta este inceputul unei frumoase prietenii cu clientii tai, cu toti oamenii pe care ii cunosti de-a lungul timpului. Atatia oameni, cat sa incapa intr-o sala imensa de bal in cea mai frumoasa zi din viata ta”, asa incepe Noemi povestea workshop-ului de Fashion PR.

La fiecare intalnire studentii  de la NAKED vor avea surpriza si privilegiul de a sta fata in fata cu personajele „in the news”, invitati din industria de moda romaneasca. Sezonul trecut, au fost alaturi Carmen Seitan (Moschino), Georgiana Palaz (Gerard Darel si Lancel), Ana Morodan, Andreea Esca, Ovidiu Buta, Catalin Opritescu, Robert Ratiu (Beau monde).

PR 3.0, Debate& public speaking si PR pentru marci personale completeaza  colectia de cursuri NAKED PR din aceasta primavara.

Detalii despre agenda workshopurilor si inregistrare sunt disponibile pe site-ul NAKED PR.

Eu zic ca suna bine, voi ce spuneti?

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

[subscribe2]

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *