Lifestyle

Primul serviciu de delivery cu mancare jamaicana se lanseaza in Bucuresti

Daca va tenteaza mancarea jamaicana am o veste pentru voi. Brandul de mancare jamaicana Jamal, o initiativa gastronomica unica in Romania, se lanseaza in capitala. Jamal le ofera bucurestenilor o varietate de preparate culinare care redau aromele bucatariei jamaicane, disponibile exclusiv la www.jamalfood.ro.

Bucataria jamaicana, unica in lume datorita combinatiilor inedite de condimente si ingrediente, are o traditie indelungata, puternic influentata de diversitatea colonistilor care au locuit pe insula de-a lungul secolelor. Urmand cu strictete retetele autentice jamaicane si ingredientele folosite de bucatarii insulei, Jamal deschide un nou univers culinar in Bucuresti.

In oferta sa, Jamal reuneste preparate ideale pentru gurmanzi, bazate pe toate tipurile de carne si pe fructe de mare, produse pentru vegetarieni, meniuri creative si sanatoase pentru copii si deserturi apetisante pentru intreaga familie. Jamal propune bucurestenilor unele dintre cele mai populare feluri de mancare consumate de jamaicani, printre care specialitatile de patiserie numite “patties”, cu pui, vita sau legume, supa de mango cu creveti, preparatele in sos jerk sau curry si orezul cu fasole rosie. Jamal completeaza meniul cu deserturi si bauturi racoritoare, precum budinca de cartofi dulci cu glazura de castane, rum cake-ul insiropat in rom autentic jamaican si sucul de morcovi.

Momentan, preparatele Jamal sunt disponibile doar prin livrare in Bucuresti. Site-ul www.jamalfood.ro ofera si meniuri complete pentru masa de pranz, la preturi speciale, personalizate pentru a raspunde tuturor preferintelor.

In prima saptamana de la lansare, pana pe 12 noiembrie, Jamal le ofera tuturor clientilor un desert special la prima comanda. Jamal, dealerul tau de mancare si chill!

Asa ca daca nu stiati ce sa va comandati astazi la pranz poate v-am dat eu o idee.

Pana data viitoare,

From Mona with Gloss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *