Health&fitness

Smile Factory – rasfatul zambetului de la dantura pana la riduri

Previous ArticleOPI X-mas party 2013
Comments (4)
 1. Mi se pare super tare aceasta idee, fara sarmele acelea printre dinti.Chiar daca costa putin mai mult, nu mi-as dori sa imi chinui copilul, cu un clasic aparat dentar.

 2. Mihaela says:

  Adina, eu am avut aparat dentar mobil cand eram mica. Stiu cat am suferit. Problema nu mi s-a rezolvat atunci si acum port Invisalign. Nu se compara cu aparatul dentar metalic sau cu brackets din ceramica: nu provoaca rani, poti manca orice cu el, nu doare, cei din jur nici macar nu-l observa. Iti recomand clinica Smile Factory Bucuresti a Dlui Dr. Widu. El a introdus in romania tratamentele ortodontice invizibile. Are experienta cu acest aparat atat in Germania, cat si in Franta.

  1. Multumesc frumos pentru aceste randuri, am sa tin cont de ele, daca stomatologul ne indica aparat dentar, in final.Acum, baiatul meu inca schimba dintii si nu se stie cum se vor alinia, eram convinsa ca este o inovatie in domeniu.

   1. Mihaela says:

    Cu placere. Invisalign este folosit cu succes de 14 ani in SUA spre exemplu, iar in Europa de mai bine de 10 ani. Si in Romania pacientii sunt tratati cu Invisalign de cativa ani. Daca vrei mai multe informatii poti vizita blogul meu. Eu tin acolo un jurnal al tratamentului meu ortodontic cu Invisalign: http://www.mihaela-donosa.ro/category/invisalign/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *